tisdag 18 februari 2020

Vilka är de som styr Sverige med järnhand.

Thomas De Wynn,‎ Klimatsans: 
-"En skribent på Damernas Värld, en misslyckad meteorolog, en programledare för Disney Time och en biolog som ej avslutade sina studier har lyckats driva igenom sin politik trots endast 4% väljare. Vad kallar man det?"

5 kommentarer:

  1. Klimatkrisen är i deras hjärnor, och fyller deras konton.

    SvaraRadera
  2. Tja, MP har varit mera framgångsrikt att förvalta sitt pund än andra partier inom lagens ramar, rönnbären är sura sa räven...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu förstår jag inte hur du tänker, förvalta sitt pund? Vad jag ser är ett parti, med inkompetenta ledare, som endast 4 % av folket vill ha. Ett parti som med maktmedel och utpressning undergräver demokratin med hjälp av den svajigaste och sämste statsminister Sverige nånsin har haft. För mig är det att fulspela mot folkets vilja.

      Radera
    2. MP är ett enda stort skämt, men tyvärr har det makt att förstöra många svenskars ekonomi.

      Radera
    3. @Grön, Gräset är grönt på våren. Nä hösten kommer blir guldet till sand. Kanske du tror som den miljöpartist trodde när vi diskuterade 2015 om anstormning av främst muslimska "flyktingat".

      Min fråga; Vad gör vi kristna när muslimerna blir fler än vi eftersom koranen inte har varit vänliga mot kristna.
      - Då hoppas jag, att jag har många vänner som är muslimer.
      - Är det inte bättre att du konverterar och åker dit?
      Han tittade på mig som jag var en idiot.

      Som väljare är jag liberalkonservativ. Alltså är jag hellre rasist än en idiot. Vad Mp, S, C. och L. fortfaranse saknar är erfarenhet av musliska traditioner och deras historia.

      Radera