tisdag 18 februari 2020

Den globala könshysterin måste vara en allvarlig psykisk sjukdom.



Jag läser på Samnytt och blir iskall av skräck för framtiden.

- Situationen på universiteten i västvärlden, med en generation studenter som inte tål att få sin världsbild utmanad, har skapat en näst intill ohållbar arbetsmiljö. Det fick Johan Grant, fil dr och leg psykolog, organisationskonsult och lektor på Psykologiska institutionen, Lunds universitet nyligen erfara.

Under pågående kurs hade fem studenter sökt upp studierektorn och man ansåg att utbildningen borde avbrytas omedelbart då den utgjorde ”ett hot mot studenternas trygghet och hälsa”. Den främsta anledningen till detta ska vara rubriken Var är pappa? som Grant satt på en workshop där man skulle undersöka hur man kan integrera det maskulina och det feminina i ledar- och följarskap för att skapa en kultur av öppenhet och äkta omsorg.

Enligt studenterna diskriminerade titeln homosexuella. Då Grant försökte förklara att det var tolkningen och inte frågan i sig som skapade känslan av exkludering, och ville få studenterna att ta ett personligt ansvar för sin upplevelse, blev det en hätsk stämning. Grant anklagades för att vara auktoritär, ställa grupper mot varandra, utöva heteronormativt förtryck och vara allmänt inkompetent.


De kränkta studenterna ska ha fått panikångestattacker, sömnproblem, ångest och depression och befriades från kursen av ledningen.




legssk kommenterar:

-"Undrar stillsamt om även de "rent tekniska utbildningarna", exempelvis som Chalmers också håller på att bli "genus certifierade"? Hur bygger man en hållbar bro eller konstruerar moderna maskiner utifrån dessa teorier? Vågar knappt tänka på resultatet, kanske oväsentligt? Huvudsaken lär väl bli att produkterna är målade. I korrekta regnbågsfärger...!

Märk väl att vid utländska högskolor klassificeras ej detta ämne som " forskning"Utan rätt och slätt som "teorier".......

Våra högskolor verkar allt mer bli diskussionsforum för vänster/genus trams, detta i kombination med lägre inträdeskrav, för att "alla ska med, oavsett sina förutsättningar" gör att utländska studenter packar ihop och drar......"



keso20 kommenterar: 

-"För drygt 75 år sedan sprang många unga över stränderna i Normandie, genom kulregn och granater.Bara två generationer senare får nutidens unga panikångestattacker, sömnproblem och depression av titeln på en universitetskurs. Och skulle wifi:t på kaffe-lattestället vara nere börjar dom gråta." 

Hur kunde mänskligheten degenereras så.


1 kommentar:

  1. Helt klart skapar frånvaron av starka män problem.

    SvaraRadera