lördag 29 februari 2020

Världsföräldrarnas godhetsknarkande tar död på oss.

Denna kvinna kallar sig världsförälder, kosmopolit och kulturtant. Hon är skolchef i Luleå och skäms inte när hon beter sig sämre än sina värsta elever.  Jag vill att ni ska titta riktigt noga på bilden. Gemensamt för kvinnor som kallar sig världsförälder är huvudet i en skenhelig lutning, det falska inställsamma godhetsleendet, luggen som är själva signumet samt den tomma, låtsat troskyldiga blicken som signalerar att här är en så god människa så hon kommer att ge bort allas land och allas trygghet, allas frihet och alla andras pengar för det som hon som världsmammi ansvarar för i godhetens namn.


9 kommentarer:

  1. Jag tycker att hon skall umgås med detta länge och intensivt. Lycka till i enfalden.
    s

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas att hon får umgås med detta länge och intensivt. Lycka till i enfalden.

    SvaraRadera
  3. Hon vet tydligen ingenting om virus, att även hon kan råka ut för det. Tittar på bilden och tänker på att bakom leendet kan det dölja sig en vass kniv.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingen av de vassare knivarna i lådan, väl?

      Radera
  4. Skolchef Susannes kommentar; Om Coronaviruset är bättre än SD måste SD vara bättre än Löfvens regering eftersom media gör att för att stoppa en SD-regering.
    Viruset är här. Nu måste regeringen stoppa spridningen för annars blir det som med SD - båda växer. SD och kloka, oavsett politisk färg inser att godhetspoäng på viruset är en farlig lek. Susanne är skolchef på en lekskola antar jag. Om inte är tillhör hon "bad people" (som Trump brukar säga och vad han vill göra med dem vill inte jag säga.

    SvaraRadera
  5. Lite fingertrubbel: Om inte, tillhör hon "bad people" (ord som Trump använder) Vad han vill göra med dem vill jag inte säga.

    SvaraRadera
  6. Säkert en inkvoterad toka.
    Ding,dong i roten.

    SvaraRadera
  7. Typisk batikhäxa!! Helt väck!! Undrar hur många toyboys
    hon har?????????

    SvaraRadera
  8. Hon har rätt fast inte av de orsaker som hon tror. Medias ensidiga fokusering på SD och i viss män Trump vittnar om långt gångna metala problem.

    Sedan kan man säga att sossarna har köpt luleåborna genom att systematiskt skäövlat övriga delar i Norrbottens län.

    SvaraRadera