lördag 29 februari 2020

Medan mellon pågår.

Hanif Bali twitter ger oss någonting att fundera på över natten. Jag börjar inse att det inte är Coronaviruset som kommer att ta död på svenskarna och hela det gamla Europa.

6 kommentarer:

  1. Viruset är en besvärlig fiende, den är arvsmassans sjörövare, men det är betydligt värre rövare som är på väg, och som redan är här, med hjälp av inhemska rövare.

    SvaraRadera
  2. Ryska internet-tvkanalen "rt.com" visar dessutom upp bilder på tårgasbehållare med turkisk text, som man menar att "flyktingarna" har fått av turkisk gränspersonal för att kasta på de grekiska gränsvakterna.

    SvaraRadera
  3. Tack Hanif för din frispråkighet. Persiska - humm, kan det vara perser som flytt från Iran. Dem vill Erdogan inte ha och därför bussas de i vita bussar till gränsen. Kan diktatorn få några miljarder av EU så lovar han att sluta, och det vet vi hur mycket det löftet är värt.
    Tårgasbehållare med turkisk text - hmm. Om inte svenska polisen och militären redan har tårgaskanor, lägg det till inköpslistan på brådskande tillsammans med munskydd, skyddshandskar och skyddskläder för all kommunal-, landstingspersonal inom alla samhällsfunktioner. Gör det Damberg, vänta inte på Steffe ska prata med Dan på MSB som ingenting kan utom att förstöra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kan vara tillräckligt konspiratorisk för att tro att detta är en del av en mycket välplanerad destabilisering och sedermera övertagandet av Europa.Det var tanken redan 2015. Lägg märke till de krigiska männen som kommer. Inte ett barn och ngen kvinna så långt ögat når.

      Radera
  4. Undrar vad löfven ska skylla på när han inte sett den här flyktingströmmen. Han måste tro att svenska folket är idioter när han är det själv!!

    SvaraRadera
  5. Med tanke på hur passiva och oengagerade svenska folket varit/är när politikerna våldtar och ödelägger Sverige så förtjänar dom inget eget land.

    SvaraRadera