tisdag 3 september 2019

SVT: - "Hahaha-ha som vi lurade brallan av er tittare!!"


”SVT hävdade nyligen att mer än var tredje syrisk flykting är högutbildad, och målade upp bilden av ett kompetensregn."

Hur vet SVT att nyanlända med oklar identitet är högutbildade ?

Varjager Worldpress: Människor som flyr till Sverige har aldrig varit så välutbildade som nu, enligt en granskning som SVT Nyheter gjort.(Uppdaterat 4juni)
In i landet strömmar färdigutbildade ingenjörer, läkare och ekonomer. Antalet godkända civilingenjörer från utlandet har mer än fördubblats på bara ett år, påstår rödgrönrosa SVT trots att över 90% saknar giltiga Id-handlingar.

I Sverige sker just nu en massiv import – av kunskap. Av de flyktingar som kommer till Sverige har många med sig universitets- och högskoleutbildningar. En utländsk examen måste godkännas av universitets- och högskolerådet, UHR. Och myndigheten har aldrig haft fler ansökningar än nu, påstår SVT.


SVTs sk ”granskningen” har inget annat syfte än att få oss att tro att invandringen är en vinstlott och att det enda problemet är att invandrarnas påstått höga utbildningar inte godkänns tillräckligt okritiskt och tillräckligt snabbt och helst utan ID-kontroll. 

.Man kan nästan tro att ”granskningen” beställts för att stödja Regeringens ”snabbspår”.

 Idag sänder samma förljugna företag, SVT, ett debilt da-da-program om pensionärstanter i hucklen som kommer hit och försörjs av oss svenskar för att så småningom på ålderns höst lära sig läsa på förstagluttarnivå och "rädda våra pensioner". Snarare sina egna.


SVT är ett simpelt hån mot alla svenska skattebetalare.


SVT 

8 kommentarer:

  1. Ja,dessutom tvångsmässigt tvingar mig som a l d r i g tittar på den svenska propaganda-TV´n,och sedan någon gång i början av 80-talet a l d r i g lyssnat på deras Radio,betala en avgift för deras lögner !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det lurendrejeriet hade inte ens gått hem på Kiviks Marknad.

      Radera
    2. Jag har aldrig betalat TV licens! Men nu tvingas vi alla till det via skatten!!

      Radera
  2. Det jag stör mig mest på just nu är att den alltid så kloka, välformulerade Thomas Gür, som benhårt håller språket på sin FB-sida vårdat, värdigt och att varje inlägg ska bidra med något, har en stående inbjudan till framförallt Moderater att delta i debatt om varför de gick med på alla miljarder i bidrag till PS utan ett enda motkrav på innehåll eller minskad vänstervinkling/relativisering/ljug/fokusförflyttning/mörkläggning etc. 1 har svarat och medverkat hittills men den intervjun/debatten gav inga svar som jag ser det. Men, han pushar och vred upp tonen lite här i veckan men med Milford som partiledare i M så förväntar jag mig inte att han får så mycket kött att hugga tag i dessvärre. De som troligen vill vågar inte pga partipiskan och levebröd. Sorgligt!
    Anna666

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha! Jag föll direkt på det där med att uttrycka sig korrekt! Skulle ju givetvis skrivit 'Ulf Kristersson, i mannamun kallad Milford"
      Anna666

      Radera
  3. "Antalet godkända civilingenjörer från utlandet har mer än fördubblats på bara ett år" Jaha,från två till fem då eller ?

    SvaraRadera
  4. Tonald Drump2019-09-04 07:54

    Det stämmer att kompetensen bland flyktingar har ökat. Vi får nu hit 15% fler fåraherdar som inte är analfabeter men att det klassas som kompetensregn har jag svårt att köpa.

    SvaraRadera
  5. Jag är lyckligt lottad, har flyttat från Sverige och tittar aldrig på SVT. Synd att inte fler kan unna sig den lyxen.

    SvaraRadera