onsdag 11 september 2019

Nu ska S, C, L, MP, M, KD och V försöka uppfinna hjulet. Varning - det kan ta tid.

Det finns lösningar. Andra länder klarar detta, det är Sverige som utmärker sig. Men samma klabbarpare som helt aningslöst bjudit in krigstillståndet, och tillsatt den osynlige mannen till rikspolischef, kan omöjligt lösa detta gigantiska problem hur mycket dom än pratar och pratar och pratar med varandra. Insikten, viljan och kompetensen saknas alltjämt.

Kom igen! Ge oss nyval.


UNT: -Stor press på snabba åtgärder mot gängen
Partierna ska försöka enas om åtgärder mot gängkriminaliteten.

7 kommentarer:

  1. Första åtgärden borde vara att sparka Morgan och resten av regeringen.

    SvaraRadera
  2. Klokt av Rikspolischefen att gömma sig, nu när Regeringen och Polisen totalt har tappat greppet om den importerade kriminaliteten.
    Inte lätt att försöka städa upp efter dan eliassons alla total-raserade myndigheter.
    Varifrån kommer alla dessa politiserade klåpare?

    Robert Gustafsson - Klant fick nytt jobb hos Säpo:
    https://www.youtube.com/watch?v=yGEfXgoFeq0

    S(kr)äpo kritiseras för att under Anders Thornbergs tid ha misslyckats med att förhindra terrorattentatet på Drottninggatan, trots att den misstänkte gärningsmannen Rakhmat Akilov var ett ärende för S(kr)äpo då han planerade terrorattentatet.
    Senare uppmärksammades även S(kr)äpos misslyckande att stoppa Transportstyrelsens överföring av IT-drift till IBM, också detta under Thornbergs tid som chef för S(kr)äpo.

    Terror, våldtäkter, rån, bränder, maskingevärsbeskjutningar och annan invandrarkriminalitet nedprioriteras gentemot gamla tanter som kritiserar företeelserna på nätet och fängslas för sin uppriktighet!

    Parodiskt att nu se PK-patrasket i desperation släta över kaoset, som de själva skapat under 45 års tid!

    SvaraRadera
  3. Tonald Drump2019-09-11 15:55

    Detta virrvarr måste väl bli sista spiken i kistan för Sociopatdemokraterna.

    SvaraRadera
  4. Så länge idiotregeringen kör på med sina fyrkantiga hjul händer inget.
    Mord,våldtäkter,rån,övergrepp mot befolkningen kommer att eskalera än mer.
    Socialdemokraterna med sitt miniparti MP är regeringsodugliga!
    Svensson

    SvaraRadera
  5. OM jag vore sozze och tvingades föda barn som (V), (MP), (C) och (L), skulle dessa missbildade foster följa med badvattnet UT, tillsammans med 80% av den egna vilseledda väljarskaran, inklusive svetsministern själv och hens nytillsatta islamistkramande bommersviksmarionetter....

    Nu väntar vi på att den handlingsförlamade oppositionen själva tillsätter en egen krisgrupp som under ledning av SD och AfS stänger gränserna och kastar ut de tärande, bedrägliga kaosblattarna utan dröjsmål.

    Vad hindrar Sveriges ursprungsbefolkning från att (åtminstone försöka) överleva den masskulturella illvilliga prövning vi tvingats in i?
    Är det känslostyrd oikofobi, mediaunderstödd självömkan och påtvingad självdestruktion som driver den naiva, blinda och bakbundna väljarskaran in i käftarna på det illvilliga, omättliga globalistmonstret?

    Uppvaknandet sker i slowmotion, i en vänsterextremistisk ankdamm fylld av iskall, trögflytande och förlamande giftig sirap utan minsta spår av sötma….

    SvaraRadera
  6. Och det enda riksdagspartiet som har lösningar får inte vara med. När ska svenskarna reagera på vansinnet. Undra på att Kungafamiljen somnade under den store ledarens tal.źzzzz gäsp
    Dgdf
    Dgdf

    SvaraRadera
  7. Sparka ut lillmålle utan sepo i malmö ett par dygn så kanske det händer något. Men troligen inte.
    s

    SvaraRadera