tisdag 10 september 2019

Ylva Johansson skrattar sist och skrattar bäst.



Svenska arbetsmarknadsministern Ylva Johansson har utsetts av EU till ansvarig för migrations- och inrikesfrågor för åren 2019-2024, en "tung portfölj" värdig en svensk bulldog.

Enligt förhandstipsen ansågs hon dock ligga närmast för att bli kommissionär med ansvar för området om myggbekämpning i Jämtland eller om pensionsmässiga ministrars sista chans i livet.

Dock, erkännas måste att Sverige ju varit den klart lydigaste stjärnan i EU, som ju t.o.m bättre än Tyskland, Belgien, UK och Nederländerna stått upp för linjen om total och våldsam utrensning av etniska landsmän, samt fri försörjning av muslimer från norra Afrika och Mellanöstern.

Sverige betalar nära 40 miljarder om året för detta till denna överstatliga diktatur - och vad fan får vi för pengarna? Jo, en tung ministerpost är väl det minsta man kan begära -  en helt självklar pay-back för lojaliteten och dom slantarna. 

Att ministern dessutom är inkompetent, saknar meriter, och ljuger utan att blinka, är idel fördelar för att smälta in i bland den skräddarsydda gräddan i Bryssel.


5 kommentarer:

  1. Hon har ju då nära till hertiginnan av Richmonds bal!
    Kanske varje kväll...
    Häftigt för en gammal kommunist i sanning.

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-09-11 08:24

    Konstigt att EU tillsätter en minister med ansvar för migrationen som kommer från det land som lyckats sämst. Idiotin frodas.

    SvaraRadera
  3. Och en del trodde att det inte kunde bli sämre.Sverige levererar.
    s

    SvaraRadera
  4. Bumsan visar hela avloppsröret.
    När hon startade ett eget företag,var hon inte så duktig.
    Firman gick i konkurs pga att hon var pantad.
    Så va de me de...........

    SvaraRadera
  5. Inom politikerskrået sparkas man uppåt när man har gjort ett dåligt jobb
    Dgdf

    SvaraRadera