torsdag 20 juni 2019

Malin Wohlin och alla aftonbladets/DNs/SVTs skribenter är som Pavlovs hundar.När någon säger Jimmie Åkesson, SD, att man opponerar sig mot Sverigebildskulissen, eller tycker att det var bättre att leva i Sverige f.m.k när polis, skolor, vård, rättsväsende, välfärd, ja, allt fungerade.Då sniffar aftonbladetskribenterna i luften och börjar dregla.


Sen väller skymforden och smädelserna upp i strupen på dem, och det brinner i tangentfingrarna innan de ivrigt för ner affekten i en krönika, artikel eller ledare. 

Man blir ju inte direkt överraskad över rubrikerna, snarare tvärtom. Själv gäspar jag, och kunde inte bry mig mindre. Men så ibland, när jag sett samma krönika hundratals gånger, blir jag ändå lite nyfiken. Inte på krönikan- den kan man rabbla i sömnen - men på hur fast dessa enögda skrivare sitter. De har noll öppet sinne för att fundera ett steg längre, lyssna in andras åsikter, växa, mogna och argumentera med annat än slagord.

Denna triggade ettrighet har bitit sig fast som en fet fästing, så som på signalen från en klocka kan de excellera i rabiata fulpåhopp på "rasister".

Idag har Malin Wohlin åter kommit på att alla som tycker olika har "förbjudna åsikter", och att om andra krönikörer har tillstymmelse till dessa förbjudna tankar då är det "finrasism".   

Wohlins krönika är inte bara grov och åsiktsfientlig, den är också ett hån mot läsare, och ett intyg på att hon sitter instängd i sitt tröttsamma, trångsynta och enkelspåriga pavlovska dreglande. 

7 kommentarer:

 1. Hon borde ta en livslång time-out.

  SvaraRadera
 2. Tonald Drump2019-06-20 23:22

  På tal om Sverigebildskulissen. Jag kommer osökt att tänka på Kalle Ankas Jul.
  http://forumbilder.se/I5N87/sverigebilden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tonald Drump2019-06-20 23:41

   Bättre bild
   http://www.bilddump.se/bilder/20190620233953-77.107.49.24.jpg

   Radera
  2. Edward Ulfertz2019-06-21 11:15

   Sverigeanpassad bild gjord av Ointressanta Statusuppdateringar på Twitter.
   https://pbs.twimg.com/media/D8tC0jiWwAEZDNU.jpg

   Radera
 3. Hur mycket Aftonslaskens gaphalsar röker på,vet vi inte.
  En ny hets rörelse med namnet "puff puff" bör startas.
  då får vi veta?

  SvaraRadera
 4. Raymond Zweigberg2019-06-21 09:42

  Först vill jag önska dig Carina och de dina en Glad och skön midsommar!
  Vad gäller MSM så har de ägarstyrda mediahusen förmodligen en stor plansch på sina väggar där löneslavarna har ett antal rättesnören som de skall följa för att nästa lön skall komma inpå kontot.
  Det var länge sedan merparten av landet journalister tillhörde gruppen som tänker själva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma, Raymond, hitta en blågul plats med en vackert prydd midsommarstång och små barn i finkläder och blomsterkrans i håret! Njut!

   Radera