fredag 21 juni 2019

Glad midsommar alla läsare!

Jag ska inte vara "måttfull" på systembolagets order, Jag kommer att njuta och vara precis hur wild and crazy som jag själv vill! 

Men jag skulle uppskatta mycket om någon myndighet gick ut och beordrade alla nyanlända att lägga ner allt krigiskt i vårt vackra land, börja helst idag, nu.


8 kommentarer:

  1. Tack för att du orkar fortsätta!
    Glad midsommar själv med anhöriga.
    Blev lite besviken i natt när regnet trummade mot stugetaket.
    Nu perfekt väder. Se där!
    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-06-21 14:21

    Skål och en trevlig afton till alla.

    SvaraRadera
  3. Till alla Sverigevänner önskar jag en riktig skön midsommar.

    SvaraRadera
  4. Glad Midsommar alla Sverigevänligt sinnade!

    De övriga tillönskas en midsommar i valfritt ”utanförskapsområde”, förslagsvis rosengård, järva, biskopsgården, hovsjö m.fl. ghetton med inslag av hagelstormar av gatsten, maskingevärseld och handgranater.

    Önsketänkande: ”att någon myndighet gick ut och beordrade alla nyanlända att lägga ner allt krigiskt i vårt vackra land”.

    En förutsättning är att PK-myndigheterna punkterar sin bubbla, kliver ut och ser verkligheten.
    Enl. dem existerar inga problem, allt är rosenrött. Vi tjänar på kaoset ”lite längre fram”: terror, bränder, skjutningar, rån, knivskärningar och våldtäkter skapar MASSOR av jobb…

    Allt de korrupta myndigheterna hittills åstadkommit är gummiarmband, rasismanklagelser mot sanningsägare och desperata ramsor som ekar ihåligt över vårt arma land:

    HJÄLP OSS, Hjälp oss, hjälp oss….HJÄLP!

    SvaraRadera
  5. Glad midsommar till dig du lilla rara Carina-Fina
    och alla trevliga besökare på din blogg.
    Svea

    SvaraRadera
  6. Glad Midsommar på er Alla Sverige-Vänner! Varma Hälsningar från ett mulet blåsigt landställe i Västerbottens inland!

    SvaraRadera
  7. Jag är för Systembolaget för att du kan ha samma sortiment oavsett var i landet du befinner dig. Det är unikt. Finns det inte i din butik eller om du inte har en butik i närheten kan du alltid beställa hem det. Nu kan du även få det hemkört för 120 kronor. Jag funderar på att bilda pool med grannen så vi kan beställa för 60 kronor halvåret. ;-)

    Men, Systembolaget har anställda som inte borde vara anställda. Dessa "beslutsfattare" borde få ersätta bryggeriet för förlorad inkomst av egna medel. Man borde kunna köpa en flaska "måltidsdryck" [enligt EU] på närmaste livsmedelsbutik och Systembolaget borde ha mer marknadsinriktade öppettider.

    "Svenska pensionärer super mer.." Vad spelar det för roll? De är fyrfaldigt myndiga människor och kan och bör få besluta själv. Om jag själv satt på hemmet skulle jag vara konstant berusad, inte bara hela helgen. ;-)

    Jag brukade lyssna på P1 när det gick att lyssna på P1 utan att få blodstörtning eller hjärtinfarkt för många år sedan. En reporter beskrev Bratt-systemet. En person ville överraska sin svärfar på dennes 50 årskalas med en låda brännvin (6 liter). Svärfadern ville inte ta emot det då han tänkte att svärsonen skulle bli utan. Nu visade det sig att svärsonen hade högre tilldelning än svärfadern vilket lade en icke-obetydlig sordin på kalaset.

    Brattsystemet var kulmen på klassamhället. En arbetare kunde inte köpa någon större mängd vin innan nykterhetsnämnden sammanträde men en direktör kunde det. Jag hoppas att någon omvandlar Ivar Bratt till biobränsle eller åtminstone till etanol. ;-)

    SvaraRadera
  8. Utmärkt utveckling, som vanligt, om vad jag själv tänker.

    SvaraRadera