torsdag 20 juni 2019

Feministerna har förminskat män till pinuppor.

Kan någon förklara för mig......?



9 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-06-20 19:10

    Killarna på bilden ser väl en viss PRIDE i att vars färgglada.

    SvaraRadera
  2. Jag äter testostronhämmande piller plus injektioner som också är testosteronhämmande, min prostatacancer får växtkraft från hormonet. Biverkningarna är tuffa. Ett jämställdhetspiller, östrogen får mer att säga till om. Kvinnor med hormonkänslig bröstcancer får äta östrogenhämmande piller i upptill tio år. Också starka biverkningar. Vi är många hen som går omkring nu. Hormonerna spelar många melodier i våra kroppar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag lider med dig, det låter som en helvetesbehandling. Säg mig, är det inte bättre att ta bort hela det onda kirurgiskt, och slippa behandlingen?
      Hur som helst,njut av midsommaren!

      Radera
    2. Hormonbehandlingen slipper jag inte, jag mår ändå ganska bra.I dessa tider när allt ska vara hållbart, behöver somliga bli påminda att livet inte är hållbart. För vissa håller det i ett sekel, för vissa håller det inte ens en dag. Men jag firar definitivt inte min sista midsommar, min favorithögtid. Midsommarblomster är min favoritblomma.

      Radera
  3. Se det positivt. De nya har blivit integrerade i Pride.
    Glad midsommar

    SvaraRadera
  4. Feministernas dröm pojkar.

    SvaraRadera
  5. För att inte tala om ICA och IKEA som vill tvinga kunderna att posera som HBTQ-aktivister med sina regnbågskassar!
    De nedvärderar vanliga kunder till könsförvirrade genusaktivister från södertörns högskola!

    Jag kommer ALDRIG att betala för att bli utskrattad och betraktas som idiot, har alltid med egen kasse, helst blå med gula handtag, inköpta på IKEA, innan IKEA och vissa ICA-butiker blev propagandistiska HBTQ-institutioner.

    Sätter en ära i att demonstrativt uppvisa egen kasse från konkurrerande affärskedja, när jag blir tillfrågad om regnbågskasse på ICA ;-)))

    SvaraRadera