torsdag 20 juni 2019

Det är inte nödvändigtvis Bolund och Löfvén som är idioter.

Det måste ju vara svenska folket som är helt urblåsta i huvudet, som både röstar på dem och låter dem beskatta oss till döds på falska grunder ideligen, ideligen.



Länk. Plasten i haven kommer till övervägande del från stora floder i tätbefolkade områden. Och endast tio floder är skyldiga till 90 procent av all plast i världshaven, enligt World Economic Forum.
Åtta av floderna ligger i Asien, bland annat Yantzefloden, Indus, Ganges och Mekong. De resterande två ligger i Afrika: Nilen och Niger

Läst på FB: "Apropå plastpåsar så skulle jag istället vilja se skatter som inbringar minst tjugo miljarder per år tillsammans på:- Tofu- Sojaprotein- Havremjölk"

7 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-06-20 19:06

    Det är väl inte mer än rätt att Svenskarna får sota för vad man gör i Asien och Afrika. Vi måste visa solidaritet med mindre bemedlade länder så att vi kan visa för omvärlden vilka jävla idioter vi är.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Solidaritet med våra egna nya, inte konstigt de flydde därifrån, det var ju jätteskitigt och våldsamt och krigiskt där. Att det berodde på dem själva föll dem aldrig i tanken.

      Radera
  2. Miljötalibanerna får väl börja missionera i Afrika och Asien.

    SvaraRadera
  3. Tonald Drump2019-06-20 22:22

    Skall vi skramla till en enkelbiljett åt Greta till Afrika.

    SvaraRadera
  4. Fram me konsumkassen när du handlar fina kostymen!

    SvaraRadera
  5. ytterligare en hitte-på-skatt i världens högsta skatter-landet absurdistan! Allt för att bekosta massimporten/massinvasionen av MENA-individer. Landsförräderi enligt mig

    SvaraRadera
  6. Tycker att alla rövhattarna i MP skall betala den högsta skatten,då de lever på att terrorisera oss andra hederliga medborgare.
    Svensson

    SvaraRadera