måndag 21 januari 2019

TvångsTVs Lotta Bouvin gjorde parodi på sig själv ikväll.

Kl 09.59 in i SVTs Aktuellt ikväll skulle Isabella Löwin och Jimmie Åkesson debattera regeringsförklaringen. 

Och om det, mot förmodan, är så att ni finner något slags perverst intresse föt Public Servics´ ohämmade uppvisning i opartiskhet i miljöpartiets tjänst, så bara måste ni gå in på SVT play och titta! 

Aktuellts Lotta Bouvin, universums sämsta nyhetsperson, förmådde inte ens låtsas vara intresserad av debatt eller för den delen Jimmie Åkesson och SD. Däremot lät hon Isabella Löwins egenförträffliga svada ohämmat vräka sig ut över folket som lavaströmmen ur en rasande vulkan. Löwin var så saligt uppfylld av sig själv - som endast en miljöpartist på SVT kan tillåtas vara - och  fullkomligt ostoppbar.

Ett flagrant belägg för Sveriges enögda och statligt styrda åsiktsmaskin.

Kvällens Löwinska solodebatt borde tjäna som ett i högsta grad varnande exempel från att lägga TV-skatt på folket som inte vill tvångsfostras.

1 kommentar:

  1. Tidigare idag sa Isabella L att vi har tio år på sig, känns som att man hört det förut. Hon sa att man inte kan förhandla med klimatet. Sen förut vet vi ju att hon inte heller kan förhandla med sin man. Inte illa att ett parti med fyra procent får fem statsrådsposter.

    SvaraRadera