måndag 21 januari 2019

Löfvéns antisemitiska regering,


Nya kulturministern hyllade Mehmet Kaplan på Instagram

Svenska kommittén mot antisemitism: ”Omöjlig att ha som förebild."

Kritiken mot nytillträdde kulturministern Amanda Linds hyllning till förre bostadsministern Mehmet Kaplan fortsätter. Efter familjeöverläggning där hemma, menar t.o.m den nya regeringens medansvarige, Jan Björklund,  att Lind måste ta avstånd från Kaplans agerande.

3 kommentarer:

  1. Förvånad man blir när hon testat knark. Det är hon inte ensam om att göra i MP. Kanske därför som MP inte vill ta upp knarket som en miljöfråga, för dom är ju koldioxid det giftigaste som finns. Fram för drogtester i riksdagen. Både Romson och Fridolin har provat knark. Vilket ju i deras värld är mindre farligt än att köra en bensinbil eller att äta kött eller att flyga.

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-01-22 08:04

    Många i riksdagen verkar höga men om detta beror på knark eller bensinångor eller kanske helt enkelt en egotripp är svårt att säga. I Rööfs fall är det garanterat frågan om en egotripp, det kan man se på att hon är sprickfärdig av självgodhet och i Jan Hovnarrs fall beror det på inhalering av drottning Rööfs ångor.

    SvaraRadera
  3. Den avgående kulturministerns CV kunde jag förlika mig med, En cigarr i munen med lätt klädsel. Men att den nya har rökt på är hårresande. Hon skämmer ut kulturen med sin hårstil.
    Mässkalle

    SvaraRadera