fredag 7 december 2018

Rättsskandal. LÄS! Det kan hända vem som helst av oss, närsomhelst.

Vad är stöld?

I min värld är stöld något brottsligt, som skall bekämpas. I min värld är det stöld, när någon utan samtycke tillskansar sig någon annans egendom, utan att betala för den. Det finns olika sätt stjäla. Inom skogsbruket stjäl staten av privata skogsägare i den heliga mångfaldens namn, vilket jag och tre andra medförfattare skrivit om i boken ”Attacken mot äganderätten”. 

Men det finns många andra sätt t.ex. rån, förskingring, inbrott mm. Medlen för att uppnå övertagandet är olika, men syftet detsamma.

Man kan fråga sig hur länge skall man disponera någon annans egendom, för att det skall betraktas som stöld? Om en rånare efter ett år kommer tillbaka till den rånade och lämnar tillbaka det hen tagit, blir det då ett rån eller ett räntefritt lån?

Under misstankens skyddande paraply, genomförs på uppdrag av Lars Magnusson, med benägen hjälp av Filippo Bassinis NOA-grupp, ett ingrepp i min alldeles privata värld, d.v.s. i mitt hem, där de tillskansar sig mina ägodelar. De kallar det husrannsakan och till skillnad från ett vanligt inbrott, skall de lämna en uppgift till den bestulne på vad de behagat ta med sig. Hur korrekt den är kan man bara veta, om man själv har allting dokumenterat. Det hade i varje fall inte jag.

Lämnar man inte över nycklarna till hus eller förvaringsutrymmen, bryter de sig in med våld och låter fastighetsägaren stå för kostnaden.

Hos mig har NOA med stora personella resurser per ställe tagit sig in i mitt hem, mitt övernattningsställe, bolagets konferensanläggning, mitt arbetsrum mm. De har läst mina anteckningar, mina tankar om framtiden för bolaget, mina affärsöverenskommelser, uppgifter om min personliga ekonomi mm.

De har tillskansat sig ägodelar nödvändiga för att jag skall fungera i vardagen, dator, telefon, bil, nycklar, anteckningar, pengar, kläder, jaktutrustning mm. Inte bara mina, utan även min frus egendom. Jag har upprepade gånger begärt men ännu, 43 dygn efter inbrottet, inte fått tillbaka något. Man har till och med beslagtagit min systers egendom!

Datorer, telefoner, anteckningar, pärmar, GPS utrustning är enkla att kopiera, tar maximalt en eller två dagar. Om det är av slöhet eller önskan att åstadkomma maximal skada, som de inte lämnas tillbaka är svårt att säga, men effekten blir densamma.

Pengar och nycklar är rimligen inget man behöver ha för utredningen, men dessa ägodelar har likafullt inte återbördats till mig.

Hela denna mycket kostsamma stöld, som orsakar oss problem och irritation, för att en åklagare på mycket vaga grunder byggt upp en helt felaktig misstanke om att jag skulle ha skjutit ett djur, en varg!

2018-12-07
Karl Hedin

3 kommentarer:

  1. Rättsväsendet är numera för oss svenskar ett orättsväsende. Jag känner till ett ställe där man eldat två högstadieskolor. Två bränder på en mellanstadietskola, ett dagis, 30 bilar, en bagarstuga, soputrymmen. Plus snnan brottslighet. Eleverna har tvingats under ett år ha undervisning i andra lokaler. Det är ett gäng som ligger bakom allt detta, ledarna är andra generationens invandrare. Ingen har åkt fast för bränderna, som är uppe i 100000000 kronor. Trots att polisen vet vilka de är, har under lång tid satsat enorma resurser på detta gäng.

    SvaraRadera
  2. Hade det rört sig om en invandrare så hade det blivit en klapp på axeln och "så här får du inte göra"?
    Sedan var det löst. Rättsrötan är stor i Sverige.

    SvaraRadera
  3. Blott en misstanke att en miljötaliban utnyttjat polisens resurser med förberedelser, tillslag och utredning med minst 20 personer så att polisen inte ska utreda STORA brott (bilbränder, skadegörelse, inbrott och våldtäkt), såvida det inte gäller förtal och sex utanför Samtyckeslagen begångna av en vit heterosexuell man.
    Mässkalle
    P.S. Tips till Jultomten; klappa inga snälla barn. Man kan aldrig veta hur vänlighet upplevs. Läs Ann Heberleins betraktelser. Du hittar länken på Ulsans blogg

    SvaraRadera