fredag 7 december 2018

Vi är på väg in i kommunistdiktatur.


Jonas Andersson, SD:


-"Att människor vill återförenas är i sig inget problem och fullt naturligt. Den största frågan är vem som ska betala för det. Vem ska ansvara för att make, maka eller familj som flyttar till Sverige har ett drägligt boende, tillgång till vård och sociala skyddssystem?

För både mig och SD är det självklart att det i första hand är anknytningspersonens individuella ansvar och inte skattebetalarnas.I försörjningskraven som ingår i den tillfälliga lagen krävs att anknytningspersonen har stabila, regelbundna och tillräckliga försörjningsmedel för sig själv och för sina familjemedlemmar. Vidare ska anknytningspersonen kunna uppvisa en bostad som anses adekvat för en familj av jämförbar storlek. Dessa fullt rimliga krav bör permanentas istället för att luckras upp.

Vi vill skärpa kraven genom att anknytningspersonen ska kunna uppvisa en stabil inkomst under en längre tid, en inkomst som inte får innefatta någon form av bidrag eller subventionerad anställning. Vi vill därutöver utvidga försörjningskravet efter de rekommendationer som återfinns i EU:s familjeåterföreningsdirektiv. Detta gäller särskilt kravet att familjemedlemmen ska ordna med en heltäckande sjukförsäkring för den första tillståndstiden i Sverige.Vad C, L, Mp och V vill är uppenbarligen något annat. Diskutera i smågrupper."

Peter Karlstén kommenterar: 

- Regeringen sätter spelreglerna för hur samhället utvecklas och bör således också hållas ansvariga för de konsekvenser som följer i dess spår. Skjutningar, övergrepp, våldtäkter, utanförskap, hemlöshet, fattigpensionärer och en dramatisk ökning av människor som befinner sig illegalt i landet. 

Om värderingen "allas lika värde" ska efterlevas måste också samhällsstrukturen anpassas efter det. I dag har man skapat ett läge där vi behöver ställa grupper mot grupper då resurserna (bostäder, arbeten, pengar mm) inte räcker till alla. 

Pensionärer mot ensamkommande etc... medan maktkampen fortsätter i Rosenbad så ökar problemen i en takt att det blir för dyrt, svårt eller kanske rent av omöjligt att komma till rätta med.


2 kommentarer:

  1. Gick häromdagen förbi ett dagis. På just den avdelningen är dom 15 barn, varav två svenskar. Resten araber eller afrikaner, det är framtiden. Vem har bestämt att det svenskarna snart är i minoritet i Sverige. Det är människor av kött och blod som har fattat beslut att låta dessa människor komma in i Sverige. Jag skulle gärna ta en diskussion med fom mellan fyra ögon. Jag vill veta vem dom gett dom mandat att förändra mitt, mina barn och barnbarns liv i en riktning som jag är väldigt kritisk mot.

    SvaraRadera
  2. @Jawelin, Sista mening instämmer jag i. Nu finns det 282 mandat för denna förändring över tid.
    Frågan är vad Annies flicka och Jans två pojkar säger då. Kanske,
    MAMMA, jag vill inte gifta mig med en enkulturell man, Jan, fuck you, vafan gjorde du så mot oss. Vi var föräldrarlösa nu sitter våra huvud lösa för att vi vill inte lämna Svenska Kyrkan.
    Mässkalle

    SvaraRadera