torsdag 12 juli 2018

Nä, det beror inte på vädret.

Sverigedemokraterna:-"Vår teori är att rånen beror på rånare." 

Jag ser allt det nya våldet mot ursprungsbefolkningen som rasism och etniskt förtryck, dom njuter av att råna, förnedra och sparka sönder oss för att vi är så ynkligt försvarslösa. Vi får inte ens peka ut dem, ingen griper dem, och dom släpps omedelbart fria. Och mördare, terrorkrigare och våldtäktsmän kan inte utvisas för att deras säkerhet inte garanteras. Ja, ni hör, deras säkerhet mot vår, av "humanitära" skäl.

Politikerna och system-media menar ojjande att brottslingarna är de stackars offren, som är som dom är på grund av "socioekonomiska faktorer", eller som nu vädret - inget är i alla fall deras fel, snarare vårt. Hur fasen ska dom kunna respektera ett sånt folk.

3 kommentarer:

 1. Till Stefan Löfven: våra gamlingar måste offra den sista ägodelen, guldkedjan rund halsen, till dina pensionsräddare.
  Skäms, människa, du som har rötter i det bruna myllan.

  SvaraRadera
 2. Isabella L tycker säkert att det är koldioxidens fel, som ju ligger bakom det klimat som kommer att förstöra planeten jorden. (det har hon inte lyckats övertyga sin man med, men hon tycker att Sverige ska var bäst i världen) Vädret var ju bra i Almedalen, MNR-s våldsamheter berodde nog också på vädret. Finns det nån paragraf i lagboken som tar upp vädret som en förmildrande omständighet. Snarare är det väl så att dom som skyller på vädret har drabbats av värmeslag.

  SvaraRadera
 3. Det finns en lösning på problemet.
  Rösta bort våra förtryckare den 9 sept.
  9 SEPTEMBER bort med hela 87an............

  SvaraRadera