onsdag 11 juli 2018

Plötslig känns Putin som en hyperliberal snubbe.

Ilan Sadé, partiledare Medborgerlig Samling


Stockholm Prides styrelse stänger ute det liberalkonservativa partiet Medborgerlig Samling från festivalområdet. Efter att partiet ansökte i maj om att vara betalande utställare i Pride Park kom beskedet i förra veckan att Stockholm Prides styrelse inte vill ha Medborgerlig Samling där. Som skäl anges att ”Medborgerlig Samling inte till fullo lever upp till Stockholm Prides värdegrund”.

Alexander Bard: Jag verkligen hatar och föraktar Stockholm Pride idag. För fem år sedan höll underbara Birgitta Stenberg och jag ett klassiskt öppningstal på Stockholm Pride till dundrande applådåskor. Men saliga Birgitta skulle verkligen gråta av förtvivlan idag om hon fick se vilken totalitär och intersektionalistisk mardröm som Prideorganisationen har förvandlats till under dessa fem år. Och inte fan bryr den sig ett dugg om lidande HBT-människor i världen. Däremot bryr sig Stockholm Pride om att till varje pris stoppa Sveriges första manliga öppet homosexuelle partiledare från att deltaga. Det som händer är helt sjukt. Regnbågsflaggan är kidnappad av galningar. Fuck Stockholm Pride! 

I Sverige bara fejkar etablissemanget att dom gillar olika, ty "allas lika värde" gäller bara vissa. Jag glömmer inte dom kränkta författarna som drog sig ur Bokmässan eftersom alla fick vara med. 

Vänstermilitanterna kör reinfeldt/sahlin, löfvén/lööf och björklundstajlen, det är så vansinnigt beklämmande. 

2 kommentarer:

 1. Sen man började prata om värdegrund (i skolan dök det upp ca 2000) och allas lika värde och att olika är bra har åsiktskorridoren blivit trängre och trängre.

  SvaraRadera
 2. @Jawelin, Tränge och trängre betyder att de blir färre och färre. Ingen vill längre vara pride. Beror det på att vänsterfeministererna har kapat Pride och alla hennor måste vara lesbianer?
  Lysande av Alexander Bard. Om Medborglig Samling vore ett riksdagspart hade de min röst. Nu blir det SD
  (hennor, femininum form av pronominum hen)
  SD bör ge MS stöd i många kommuner där MS besitter stora personpotentialer.
  Mässkalle

  SvaraRadera