tisdag 10 juli 2018

Gammedierna blir bara oanständigare och vulgärare i sitt agendasättande, SVT, aftonbladet, expressen, DN och TV4 har passerat all time low.

Ingela Karlsson

Angav?! Är ni inte kloka som ni vinklar? Han avslöjade sanningen och inget annat och det straffas han för. Människor utnyttjar systemet och fuskar till sig miljoner som blir miljarder av skattebetalarnas pengar (och det är väl ett grovt brott om något) och när man avslöjar folk som gör det så kallar ni att man "anger" dem?
 Hade det varit "vanliga" svenskar som utnyttjat systemet och fuskat till sig förmåner av skattepengarna så hade ni inte skrivit något om att någon "angav" utan ni hade gladeligen klämt åt oss och hade det varit SD:are som fuskat till sig skatteförmåner så hade ni hängt oss i första bästa snara.
Anser ni att civilkurage bara ska gälla om man misstänker ekonomisk brottslighet (eller andra brott) som görs av svenskar och inte av asylanter/invandrare? Eller hur i hundan tänker ni?
Hade det varit ett uns av civilkurage i er själva så hade ni skrivit: "Stort stöd för avskedade tandhygienisten som avslöjade asylfusket" - istället för "angav".
Och under tiden bedragare får tandvård för 50 kr - så får fattiga svenskar som inte har råd att gå till tandläkaren och betala flera tusentals kronor - gå med ruttna tänder tills de ramlar ur munnen på dem.
Önskar att ni som styr och har makten straffas ordentligt på något vis för det ni gör...
- - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - -
Ur texten:
"83 procent av de ålderstestade flyktingbarnen ljuger om sin ålder"

3 kommentarer:

  1. Nu är inte rapporteringsskyldigheten stadfäst i lag förutom i polislagen . Jag anser att så fort en offentligt anställd person uppdagar ett brott bör detta rapporteras.

    SvaraRadera
  2. Orden är viktiga. Istället för nogozone där utryckningspersonal behöver eskort tycka-sund-om-ordet utsatt område. I st för Drottninggatemord lastbilsolycka. Ditt exempel bara ett i raden.

    SvaraRadera
  3. Raymond Zweigberg2018-07-11 10:46

    Ett ord en människa fäster sig vid
    Kan verka i oberäknelig tid

    Det kan framkalla glädje livet ut
    Det kan orsaka obehag till livets slut

    Ja, det påverkar livet på jorden
    Så slarva inte med orden!

    Ord av Alf Henriksson

    SvaraRadera