tisdag 10 juli 2018

Jonna Sima måste ha missat när Anders Lindberg blev utgarvad av hela Almedalen,

då han med ett barns troskyldighet konstaterade att svensk media inte är vänster.


Ty idag fortsätter Jonna Sima i samma slitna ulltrumpor som om ingenting har hänt.

 Jonna Sima är så vänsterstonetvättad att hon tappat allt sinne för konsekvent tänkande och logisk skärpa. 

Så här ÄR det: "Av gammal tradition har man kunnat ringa i kyrkklockorna vid krig och fara. Men klockornas primära syfte är att kalla till gudstjänst, det är det de ska användas till." 

Men Jonna Sima tycker att var och en präst i Sverige, eller varför bara präster egentligen - kan inte vilken vänsternisse som helst få rusa in och sätta igång klockringningen -  bör agera, även om nån lugnt och stillsamt samtalar i närheten av kyrkan. 

Det hyllar militanten Sima. Dvs då bara om nån samtalar om nåt som kan väcka anstöt i aftonbladet.

 1. Som sagt: Visby domprost är ett föredöme. Hellre reagera för snabbt och starkt än att likgiltigheten och tystnaden sprider sig! Det är den verkliga faran.
 2. Fler borde ha antirasistiska reflexer som domprosten i Visby. Han har fått mycket kritik, men jag tycker han är värd att hyllas.

Om kyrkklockorna från och med nu ska vara ett vapen mot och mellan medborgarna, kan jag tänka mig att gå upp i mitt lokala kyrkkapell redan nu och ringa "snabbt och starkt mot likgiltigheten och tystnaden" som sprider sig i aftonbladet om fakta gällande t.ex Filip Hammars antidemokratiska hatattack, eller om botarna som var de som rasistattackerade Durmaz.5 kommentarer:

 1. Alltid när det dyker upp p med osvensk namn brukar jag kolla upp vad det är för något. Sima kan antingen vara en finländsk mjöddryck eller ett slaviskt efternamn, vad jag hittat.

  Är detta ytterligare en med utländskt härkomst som försöker skriva oss på näsan?

  SvaraRadera
 2. Hon är uppfödd på vänstermjölk och skolad i ETC och AFA.

  SvaraRadera
 3. Raymond Zweigberg2018-07-10 09:58

  Jag anser att i kampen för att förbjuda muslimska böneutrop bör man nu också lägga till ett förbud mot svenska kyrkans klockringning. Låt oss slippa alla religiösa offentliga tillkännagivanden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man skulle förbjuda klockringning i våra kyrkor har islamiseringen av Sverige vunnit. Men att använda klockringning som ett politiskt vapen ska självklart förbjudas, vänstern har också vunnit med sin politiska mörkläggning av vad som sker i Sverige.
   Aldrig att vi ger oss för sådana som Anders Lindberg. Såg debatten och skrattade gott åt både Anders och Inte rasist men...tala om att var faktaresistenta. Blindhet har upphöjts till fakta. Simas ideologi är Diktatur.
   DGDF

   Radera
 4. Ännu ett bevis att det är en merit att vara korkad om man vill bli journalist. Det kanske var en sån som Jonna S kyrkofader Hieronymus hade träffat når han skrev "Kvinnan är djävulens port ondskans väg skorpionens tagg, ett livsfarligt ting", och införde celibat i den katolska kyrkan 1074, och det gäller än.

  SvaraRadera