tisdag 10 juli 2018

Detta är barnmisshandel. Ingenting annat.

Och ni svenskar som inte begriper att detta barn plågas och fråntas sin rättmätiga frihet för att en man inte ska drabbas kåtslag, ja ni borde leva resten av alla era dagar i ett svart koltält med en springa för ögonen.

2 kommentarer:

  1. Pedofili är en sexuell läggning. Sedan vad som ska betraktas som pedofili är en kulturell samsyn. I Sverige är15-åringar könsmogna och kan både obehindrad idka sexuellt umgänge och kan idkas sexuellt umgänge med. Men, om åldersskillnaden är stor så är det ändå tabu för tillexempel en femtioåring att jaga femtonåringar. Då blir man ful gumma/gubbe och det skrivs låtar om en. Vi vet att pedof..., f’låt profeten äktade Aisha när hon var sex år men "fullbordade" äktenskapet först när hon var nio år. Vilken förebild!

    Det är nästan roligt att psykologer och psykiatriker som påstår att de kan bota pedofili i nästa andetag säger att en annan mindre vanligt förekommande sexuell läggning inte kan "botas".

    Nej, inga sexuella läggningar kan "botas", däremot kan individen på kemisk väg fås att dämpa sina sexuella behov.

    Jag vet inte vad andra kulturer har för nedre gräns. Jag tror samtidigt att majoriteten av dem som begår övergrepp inte begår det för att det är det enda som får dem igång utan att deras kultur inte sätter gränser.

    SvaraRadera
  2. Raymond Zweigberg2018-07-11 10:42

    Det är en skam att den svenska regeringen tillåter "barnäktenskap" inom landets gränser.
    Förresten tycker jag att ordet "barnäktenskap" är helt åt he..te fel. Jag anser att det antyder att barnet i fråga har någon medveten aktiv del i
    planeringen av giftermålet. Rätt beteckning är enligt mig "pedofiläktenskap" för det ordet beskriver vad det handlar om.

    SvaraRadera