fredag 6 juli 2018

Ebba Busch Thor, hör du inte hur förtryckande kyrkklockorna ringer?

Hur kan du missa öppet mål? Vad har du i huvudet? Har du så enkelt låtit anniansen styra dig in i hata-SD-hörnet? Är det politik? Är det din ideologi? Tänk lite själv för Guds skull, säger ditt partis namn dig ingenting??


Vi är så många som är stolta över Sveriges kristna ursprung, att Sverige blev kristet är det största som hänt i Sveriges historia, den etiken och moralen byggde vårt land till en världsstabil demokrati.

Sveriges lagar och vårt rättväsende grundar sig på Bibeln och kristna värderingar. Århundraden av kristen undervisning har påverkat människors tänkande om vad som är rätt och fel. Kristendomen påverkade hela människosynen och alla områden i livet, sättet att tala och umgås, kulturen, konsten, musiken, utbildningen, vetenskapen osv. Så en icke-troende som bor i Sverige är dagligen omgiven och påverkad av det som de kristna värderingarna åstadkommit i Sverige under århundraden. 

Trots detta har vi som älskar detta genuint hederliga och trygga samhälle inte en enda person i Svenska kyrkan eller i politiken som talar för oss eller värnar oss. 

Däremot en massa fientliga och hatiska kommunistaktivister i kyrkans ledning som gör allt för att baissa och kuva folket, och som varje dag säljer ut allt det vi trodde på. Och har inga alls förväntningar på att vi och vårt land ska bemötas med respekt , bara att vi ska avkrävas respekt.

Sverige hade behövt dig, Ebba Busch Thor. Vi hade behövt dig mer än nånsin.  

Så dystert  att du missade din enda chans.


Länk

6 kommentarer:

 1. Såg opinion i kväll efter Ebbas tal...En präst ifrån Sv.kyrkan debatterade med Sara Skyttedal KD om böneutrop.Prästen propagerade För böneutropen och ansåg att det var ett lika naturligt inslag i samhället som kyrkklockor!Sara som är en kämpe agiterade emot som en sann Kristdemokrat ska och borde göra. KD hade behövt Sara som partiledare.
  F.ö har jag snart inte mer "hakor" att tappa...eller mer "pannor" att ta mig åt.
  DGDF

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Gud bevars vilken samling stollar i SK's ledning. Halleluja Jehovas har rätt, blott SD är frälsningen ;)
   Det Gamla Sverige Det Fria kommer till Almedalen idag.
   - Jag ber en förbön att SD blir största partiet.
   Mässkalle

   Radera
 2. Ytterliggare en förbön. Tro nu inte gubben blivit religiös på gamla dar. ;)

  Bomben från Sentios julimätning är att M, KD och SD kan bilda egen majoritet om KD klarar riksdagsspärren och SD blir Sveriges största parti. Då samlar SD, M och KD tillräckligt stöd för en majoritetsregering.

  - Bönen, förhoppningen är att Jimmie Åkesson vänder andra kinden till och avslutar sitt tal med;

  Många väljare tror på vår politik - rösta på Sverigedemokraterna - men om DU är tveksam ge din röst till Kristdemokraterna. Jag pratar gärna både med Ebba och Ulf. Deras politik är också Sveriges politik. Sverigedemokraterna är hela Sverige. Rösta på oss den 9e september. Tack - Trevlig sommar!
  Mässkalle

  SvaraRadera
 3. Raymond Zweigberg2018-07-07 08:13

  Det blev kallt för Ebba utan hennes varma och medkännade PK-vänner.

  SvaraRadera
 4. Kloka damen2018-07-07 12:38

  Vinner islam över Sverige kan dessa svenska prelater hälsa hem. Vad fasiken är det för fel på Sveriges folk som inte kan informera sig eller inse vart vårt land är på väg? Prästen igår från svenska kyrkan fick mig verkligen urförbannad, han kryper som en slagen hund för islamisering av Sverige. Sara Skyttedal KD får all beundran, intelligent och klipsk gav svar på tal.

  SvaraRadera
 5. Alla dessa virrpannor i svenska kyrkan,som tror på något där uppe i luften.
  De vill dessutom styra hela världen med sin övertygelse.
  Inte vill jag låta mig ledas av förvirrade knäppgökar.
  Jag tycker att de skall skaffa sig ett hederligt arbete och göra rätt för sig i samhället.
  Jösses

  SvaraRadera