fredag 6 juli 2018

Region Gotland vann en politisk seger över en ensam medborgare som inte gjort annat än rätt. Men det finns rättvisa idag - utanför domstolarna.-"Svenska folket låter sig inte skrämmas.
Jag har varit engagerad för det svenska folket i över femton år, och samtidigt som det ofta kan kännas jobbigt att vara motarbetade av system och etablissemang dyker det också upp sådant som hjälper en att se ljusare på framtiden.

En person som fick känna på det svenskfientliga systemets hårda, kalla nävar var tandhygienisten Bernt Herlitz. Du känner säkert till hans fall där han berättade sanningen om att många av de som påstod sig vara "barn" som kom till Sverige och sökte asyl, inte alls var barn — vilket Bernt och hans kollegor kunde se utan problem när asylsökarna besökte tandläkaren.
Bernt gjorde det han trodde var rätt, och det som borde ha varit rätt, och rapporterade detta. För detta fick han sparken, och efter utdragna rättsprocesser mot sin arbetsgivare — Region Gotland som valde att ta in stjärnjurister och driva vidare fallet till högre instans för att åsamka Herlitz så mycket ekonomisk skada som möjligt — stod han med juridiska kostnader på närmare en halv miljon kronor att betala.

Men något hände. Runt om på sociala medier uppmanade svenskarna till solidaritet med Bernt. Vår tidning Svegot träffade Bernt i Almedalen tidigare i dag, och överallt har vi kunnat läsa om hur svenskarna mangrant ställt upp för en utsatt svensk som blivit orättvist behandlat av ett system som sedan länge brutit samhällskontraktet med sitt eget folk.

För oss i Det fria Sverige, intresseorganisationen för det svenska folket, var det ett enkelt val att stötta Bernt och därför donerade vi 5000 kronor till hans kassa. Vi har nu nåtts av nyheterna att Bernt på mindre än två dagar fått in hela beloppet han varit skyldig att betala, och lite till.

Är det inte fantastiskt? Detta visar på styrkan i den nationella solidariteten.
Vi känner inte Bernt. Vi vet inte var han står politiskt. Men det spelar ingen roll, han försökte göra rätt och det som borde vara varje svensks plikt, han slog larm när utlänningar försökte lura oss och blåsa vårt system på våra gemensamma pengar.
För detta straffades han av makten. Men vi, det svenska folket, tar vapnet från makten och med vår solidaritet har vi visat att vi inte är rädda för dem. Vi tänker inte lägga oss ner och ge upp för att de attackerar oss - tvärtom tänker vi sluta oss samman, försvara oss och slå tillbaka på alla sätt vi kan.

Samtidigt pågår vår kampanj för att legalisera pepparsprej, och i Almedalen är flera företrädare för vår förening för att samla namn och sprida information.Vi fortsätter lägga grunden för någonting nytt, för något starkt som vi kan lämna över till kommande generation. Vill du veta mer om föreningens verksamhet?
Ladda ned vår visionsskrift och läs!

Med vänliga hälsningar https://www.detfriasverige.se/Dan Eriksson Ordförande Det fria Sverige. "


5 kommentarer:

 1. Raymond Zweigberg2018-07-06 09:39

  Folket vilja lyser som en fyrbåk i den svarta PK-natten.

  SvaraRadera
 2. Jag var snabb med ett bidrag. Känns befriande att läsa om den uppnådds sunnan. Måttte de andra s.k. arbet-"kamrater" och andra fega, undfallande skämmas! All heder till rakryggade Bernt, som har rejäl ryggrad, till skillnad mot de andra, som har mindre ryggrad än en manet.

  SvaraRadera
 3. Bernt Herlitz en rakryggad o aktningsvärd person.
  Blir så glad att det finns människor som han.
  Till skillnad mot alla ynkryggar o lismare som hela tiden ser fördelar i sitt ryggkrökande.
  9 sept

  SvaraRadera
 4. Tack för den informationen. Blev lite lättare i hjärtat när jag läste att målet var uppnått och lite till. Skönt att det finns så många som ställer upp mot det svenskfientliga systemet. Vi glömmer aldrig.
  DGDF

  SvaraRadera
 5. Sanningens ljus segrar till slut över PK-mörkret!

  SvaraRadera