onsdag 6 juni 2018

Uppviglaren löfvén "hyllade" demokratin på 100-årsdagen.


Den demokrati som vi alla var så stolta över, tills reinfeldt och löfvén himself befolkade landet med människor som hatar demokratin och inget hellre vill än snabbast möjligt och med alla medel införa sharialagar. Stefan Löfven uppmanade under sitt tal i Mullsjö ”alla demokrater” att ta tillbaka det offentliga samtalet – och tog upp Gyllene Tider som exempel.
– "Gyllene Tider kunde inte ens ge ut sin VM-låt utan att mötas av en hatkampanj", säger Stefan Löfven. 

Vilken erbarmlig valhycklare. 

Det är ju stefans löfvéns vänner, dom som liksom han, skriker, hatar och hotar allt och alla som råkar vara födda blonda, blåögda och stolta över sitt land. -"Rasister, nazister, facister!"Det är så han skapat det politiska hatet i vår demokrati, genom att stänga ute människor med "fel" etnisk bakgrund och kultur, och med andra åsikter, genom att förtrycka och förinta människor med  fiendskap. Det är så han visat vägen - så varför låtsas förvånad.


FB den 4 juni kl. 15:15
"Aldrig i världshistorien har muslimer assimilerats i annan kultur.
Men svenska politiker valde att tro att det ska ske här o nu."


4 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är fullt rimligt om man fått asyl att man får tidsbegränsat uppehållstillstånd, förbjuds att vara politiskt aktiv och förhindras att få svenskt medborgarskap. För personer som har en genuin fruktan för sitt liv är det mer än väl. Dessa personer vill inget hellre än att kunna återvända. Att förbjuda dem att vara politiskt aktiva skyddar dem från den egna regimen och att hamna i samma knipa igen fast här. Och slutligen att förneka dem svenskt medborgarskap minskar pullfaktorn för flyttningar. "– Du har flytt för ditt liv? Okej, du får stanna till dess att det rett upp sig men du får inte stanna för evigt, du får försörja dig själv och du kommer aldrig att bli en del av Sverige. Deal? Inte det? Försök då med Tyskland istället."

  Om asylsökande och deras barn uteslöts skulle det knappt finnas något SSU, det är den krassa verkligheten.

  SvaraRadera
 2. Ett sundhetstecken att SD går fram som en ångvält,
  i Sentios juniundersökning.
  9 sept

  SvaraRadera
 3. Reinfeldt och efteraparen Löfven är i mina ögon inga demokrater. Det enda dom lyckats med är att sänka Sverige till ett djup med mångkriminalitet. Ny religion som vill införa sharia, böneutrop som flesta svenskar vill slippa. Kvinnoföraktande människor har anlänt. Respekt för människors lika värdighet och värde saknas. Sverige är delat diktatur eller demokrati? Valet kommer att visa vilken väg folket tar.

  SvaraRadera
 4. För 4 år sedan - på Sveriges nationaldag år 2014- stod Stefan Löfvén på Rinkeby Torg utanför Sthlm och läste citat ur Koranen. Varför inte i år också?

  SvaraRadera