torsdag 7 juni 2018

Idag kommer S, MP, V , C och delar av L att rösta bort demokratin i Sverige.


Nyhetsbyrån: - Ingen vet, ingen har en aning om vad det är för ’pojkar’, som nu visar sig vara ’män’. Likväl har de fått hållas. Hela gruppen och aktivisterna som hejar på. Till och med den amerikanska glasstillverkaren Ben & Jerry – med kända preferenser på vänsterkanten – har aktiverat sig och sina lakejer för att påverka politiska beslut i Sverige. Det i sig borde MSB titta på. 

Det är något mycket lurt kring hela den här gruppen ’ensamkommande’. Remissinstanserna har sagt ’nej’ till att den skall få en andra chans. Lagrådet, vars uppgift är att ledsaga de styrande, har trots allt körts över av regeringen och dess supportrar i V och C.
Svenska folket är till övervägande del negativ till att de skall få stanna. Det visar en färsk undersökning.---------------

Och i grunden är nog beslutsfattarna rädda för en explosion, om utvisningsbeslutet kommer. För gruppen hålls om ryggen av en internationell skara aktivister på yttersta vänsterkanten, vars dunkla syften vi inte heller har koll på. Därför förhalar man. Problemet har helt enkelt blivit ohanterligt och omöjligt att överblicka.
Därför, inte minst, kommer denna vänsterregering, V och C att rösta ’ja’.


6 kommentarer:

 1. Anarkisterna i lobbyinggrupperna som styr politikerna kommer INTE att ge sig förrän Sverige är en rykande grushög, likt mellanöstern.
  De rödgröna lössen fortsätter tills dom blir handgripligen avhysta av alla Svenskar som fått nog, domen blir inte nådig mot dessa gapiga, illasinnade, diktatoriska och världsomstörtande fosterlandsförrädare!
  Hur mycket destruktiv ondska ska vi tåla innan vi får händerna ur byxfickorna???

  Ann O'nym

  SvaraRadera
 2. Idag skriver Expressen på ledarsidan:
  https://www.expressen.se/ledare/6-skal-till-att-rosta-nej-till-ensamkommande-lagen-/

  – Expressens Anna Dahlberg brukar vara klok. Om det är hon som ligger bakom är obekannt. De 6 skälen är rätt, dock försent. Med denna ledare i handen hade många fått modet att demonstrera framför riksdagshuset
  Nu blev det inte så och vad det blir idag är orätt, inte bara mot oss, de onda, utan också mot de människor som sökt asyl och fått/får ett nej.
  Mässkalle

  SvaraRadera
 3. Hmmm... Har någon begärt sluten votering? Vore ett sätt att få tveksamma riksdagsledamöter att kommu ut utan att komma ut.

  SvaraRadera
 4. Dagens beslut att ge afghanerna en chans till och en chans till och en chans till är det mest provokativa beslut som fattats i den svenska riksdagen (den afghanska riksdagen). Det kommer förhoppningsvis att stå dom ansvariga dyrt. Özz N är säkert glad. Idag kom ju också domen för terroristen Akilov. En av dom som också fått många chanser att bli kvar i Sverige trots utvisningsbeslut. Fy f-n för den svenska (o)rättvisan!!!!

  SvaraRadera
 5. ben&jerry representeras i Sverige av gaphalsen och asylaktivisten soledad pinero misa, (lägg namnet på minnet).
  Självaste ”ung i Sverige”-aktivisten fatemeh khadavari är mantalsskriven hos hen!
  Blir någon förvånad över varför allt numera blivit upp-och-ned-vänt i Sverige?
  Illegala blattar styr med skrik, hot och skrän vår politik, 7-klövern slickar afghanröv, media benämns numera som ”Fake News” och de svagsinta och bedagade asylmadrasserna köper smittobärande sexuella tjänster som aldrig förr efter mörkrets inbrott i fjollträsk.

  I dag blev dessutom Svenska skattebetalare ålagda att betala terroristen akilovs skadestånd på 14 miljoner + rättegångskostnader + överklagan, för det vill väl inte (l)özz, eller de bedrägliga medbrottslingarna på migrationsverket, betala?

  Som jag nämnde i en tidigare kommentar så har rikspajasen schyffert raderat sitt ”pizza och Netflix”-inlägg, eftersom pizza&Netflix nu, helt plötsligt, kostar 74 tusen +++ per år och bedragare, pinsamt schyffert….

  Ann O`nym

  SvaraRadera