måndag 21 maj 2018

Ta bort de sju skyldiga partierna, och bygg upp Sverige från grunden igen.


Ett land måste byggas på  och med lag och ordning. Men Sverige har en poliskår som inte förmår skydda medborgarna, kriminella grips inte och brotten klaras inte upp. Förtroendet är noll, och respekten noll. 

Domstolarna förvränger juridiken till nåt som om jag är in i helskotta dumsnäll kan beskriva som pajasfars, på sista tiden har jag läst så många rättsliga abrovinker för att kunna frige grovt kriminella människor, så jag trillat av stolen.

Ett axplock av tusen och åter tusentals exempel:

 En 23-årig man som greps efter en bilstöld slapp straff eftersom poliserna som grep honom var våldsamma. 

Sexbrottsling slapp straff – på grund av sin längd ”Är bara 1,55 och skulle inte klara det hårda fängelseklimatet”.

I tingsrätten dömdes en 19-åring för våldtäkt mot barn. Minimistraffet för våldtäkt är två års fängelse, men mannen fick straffrabatt på grund av sin låga ålder.

Den 16-årige pojken knivhotade en anställd på det HVB-hem där han bodde. Eftersom han var så ung borde han ha åtalats inom sex veckor. Nu kom åtalet strax före preskription - efter nästan två år. Enligt hovrätten är detta "oförsvarligt" och den nu 18-årige mannen slipper därför helt straff.

En 19-årig somalier som vistas illegalt i Sverige bet en polisman i armarna i samband med ett ingripande. Men nu har tingsrätten beslutat att somaliern ska frias – eftersom han säger sig ha agerat i panik på grund av traumatiska minnen från hemlandet och "har dåliga erfarenheter av poliser i andra länder".

När polisen slutligen fick stopp på Volvon så visade det sig att 19-åringen hade fyra passagerare i bilen, att han var påverkad av narkotika och att han saknade körkort. Det var dessutom inte första gången han hade gjort sig skyldig till att ha kört utan körkort. Straffvärdet för de begångna brotten ligger på 90 dagsböter men eftersom 19-åringen så sent som i maj dömdes till 80 dagsböter och skyddstillsyn för narkotikabrott vid Halmstads tingsrätt så menar Jönköpings tingsrätt att påföljden inte hade blivit strängare på grund av det som hände i mars och därför dömde man inte ut någon påföljd.

Den man som har stått åtalad för mord på en 30-årig man på Östermalmsgatan den 13 november slipper ett långt fängelstraff. Tingsrätten konstaterar att både förövaren och offret har varit avsevärt berusade den aktuella natten och morgonen.

Domstolen slår fast att kvinnan av oaktsamhet gjort sig skyldig till brott mot trafikförordningen men att hon fått så allvarliga kroppsskador att "det får anses uppenbart oskäligt att döma till påföljd".

11 kommentarer:

 1. Det kanske är så,
  att Sverige inte längre behöver något rättsväsende.
  Poliserna kan bli korvgubbar,
  domarna kan utöva sin dumhet någon annanstans.
  87an kan dra sig tillbaka till ingenmansland.
  Ja,vad vet jaaaaaaaaaaaa.

  SvaraRadera
 2. Rättsrötan har under 20 års tid bildat ett bubblande, genomkorrumperat, stinkande träsk!

  Den svarta råttan som (från sin 25-miljoners 6-rummare på 222 m2 på Ulrikagatan i fjollträsk) ständigt öser otidligheter över Svenskarna, har under 19 år gapat över alltför mycket:

  • Uttrycker sig föraktfullt mot pensionärer,
  • Jämför hjältar från Finska vinterkriget med is,
  • Uttrycker obehag över att ett demokratiskt valt parti (SD) utser nämndemän,
  • Motarbetar åldersbedömningar av ‘ensamkommande”,
  • Argumenterar att det är ”populism och osakligt” att föreslå bevakning av jihadister,
  • Försöker tysta polisen Peter Springare genom att utnyttja sin position som högt uppsatt jurist.
  • 2016 i Sveriges Radio spottade Ramberg ur sig att ”gamla människor bör göra avkall på sin välfärd till förmån för ”flyktingar”.
  • Erkänner aktivt palestian (och därmed hamas), fullt i klass med både nazism och stalinism.
  • Hens närvaro i det genomkorrumperade Hilda har förstört ryktet för en hel yrkeskår.

  Några hederliga jurister måste få till uppgift att riva upp samtliga sinnessjuka rättsfall där ”råttan” och hens maktfullkomliga medlöpare varit inblandade!
  Speciellt lözz nujens syster, ”flykting”advokaten debbie, som dessutom i maskopi med sin man, rikard damm, sponsrar terrorism.

  Hoppas att Rättsrötan nu snabbt desinficeras bort och förruttnar, när asylaktivisten och generalsekreteraren i advokatsamfundet (anne ramberg-samfundet?) äntligen fått sparken / avgått.

  ”Det kan bara bli bättre”

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer helt i dina rader.
   Tidigare Sverige har nu efter sin förvandling till Absurdistan blivit en renodlad anarkistisk stat !
   I September kan vi alla hjälpas åt att genom rätt valsedel,åtminstone på sikt förbättra för våra barn/barnbarn !

   Radera
 3. Alla dessa kvinnor, överallt dessa maktfullkomliga kvinnor utan vett och etikett och männen i hundkoppel efter dem.

  SvaraRadera
 4. De inkvoterade hönorna tror på fullt allvar att de valts på sin kompetens.
  Hooppssan

  SvaraRadera
 5. Nu tjafsar politikerna om hur dom ska bemöta och åtgärda alla Sveriges problem som dom själva orsakat. SD har fått bära hundhuvudet för deras misslyckande. Varenda politiker i sjuans ogräs måste rensas bort. De har gemensamt kört landet i botten och gett oss helvetes landet Sverige. Polisen har gett upp och menar att kriminaliteten och rädslan är något vi får leva med. EU har stuckit kniven i ryggen på Sverige och suger ut oss på så mycket pengar dom bara kan. Tryggheten får vi aldrig tillbaka. Magdalena Andersson försöker kväsa dom som vill lämna Sverige. Alla utlänningar som skickar delar av sina bidrags pengar till anhöriga långt bortifrån borde vara något att"titta på" för penningministern.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "..borde vara något att "titta på" för penningministern"
   ..och när man "tittat färdigt", då blundar man?
   Agendan, att krossa Sverige och dess innevånare fortgår, just nu är det lite motigt men snart så, om det "går fel" i valet, kommer förstörandet att accelerera..

   Radera
 6. Samhällsklimatet för etniska svenskar kommer att hårdna alltmer. Se bara Sjunnessons polisförhör tecken på en yttrandefrihet under attack från det vänsterliberala etablissemanget. Så i Sverige 2018 är det alltså ett misstänkt brott att på sociala medier lägga ut bilder (!) på böcker (!) där framsidan är satir (”) på fruktansvärda företeelser i andra länder? Detta ägnar alltså en åklagare, en polis och kanske många fler personer framöver betydande resurser på att utreda och potentiellt åtala för? Då finns det resurser och tid? HMF med Näthatsgranskaren i spetsen(f.ö Fälld för djurmisshandel och har förbud att hålla djur.

  https://samnytt.se/kent-ekeroth-sjunnessons-polisforhor-tecken-pa-en-yttrandefrihet-under-attack-fran-det-vansterliberala-etablissemanget/

  Skulle också rekommendera Julia Caesars blogg där hon skriver om S och de övriga i alliansen rasistiska förflutna.
  Nazistiska rötter, del 2. De hemliga koncentrationslägren.
  Finns även Del 1.på hennes blogg bör läsas först.
  Absolut nödvändig historiebeskrivning till ett folk som lallar ovetandes om mesta. Tänker på dina två bröder t.ex Carina. Skicka länkar till dom.
  Men som alltid mörkas somligt som stör Sverige bilden för politikerna. Detta ska upp i ljuset sedan kan den store ledaren kasta rasistkortet på SD.

  https://juliacaesar.blog/2018/05/19/podd-nazistiska-rotter-del-2-de-hemliga-koncentrationslagren/#more-5163

  Del 1 finns på hemsidan som är Julias nya blogg om nu någon skulle missat det.Läs och sprid. Kan f.ö tillägga att jag som barn hörde om dessa koncentrations läger i Sverige diskuterades i min familj trots dåvarande mörkläggning av samlingsregeringen sedemera S med Erlander som statsminister, så fullkomligt ovetande var inte svenskarna. Kanske kommer det nya läger om S med resten av rasisterna får fortsätta bestämma efter valet. Visserligen var jag inte född under kriget men är väl i samma ålder som Julia Caesar och små grytor har stora öron!Framtiden Är oviss och skrämmande...
  DGDF
  Kopiera länkarna och klistra in i sökrutan på webbsidan.

  SvaraRadera
 7. INGET ÅTAL MOT SJUNNESSON
  22/05/2018 JAN SJUNNESSON 12 KOMMENTARER
  Min advokat ringde nyss och meddelade att åklagaren har lagt ned förundersökningen. Jag har begärt att få ta del av den, men inte fått besked ännu.

  Tack alla som stöttat mig. Jag är säker på att folkopinionen avgjorde beslutet att lägga ned ev åtal.

  Dags för en ny tryckfrihetskonferens hösten 2018, 252 år efter den svenska Tryckfrihetsförordningens instiftande 1766.

  https://sjunne.com/2018/05/22/inget-atal-mot-sjunnesson/
  Glädjande..Hoppas att de drar in det statliga stödet till Näthats granskarna plus #Jag är här...Det får vara nog med angrepp på yttrandefriheten. Förrädare!
  DGDF

  SvaraRadera