tisdag 22 maj 2018

Vad har jag gjort hela dan?

Gått en match mot alla spindlarna. Jag vann. Storstädning på ön, började med bastun.


5 kommentarer:

 1. Hur kan du gå en match mot spindlar? De är nyttodjur. De käkar skadliga insekter. En spindel i sommarhus är hälsotecken. Inget mögel där inte.
  Varifrån kommer spindelskräck? Fattar inget.
  Men du använder väl inte dom alla skadliga flaskor för att ta död av spindlarna?
  De flyttar ut om du värmer stugan för de vill ha det svalt.
  Hälsningar och kram
  amatörbiolog som blev mer kunnig på gamla dar
  I Sverige kan man studera på universitet även om man är över femti. Tack för det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ha, Hur en spontanbild kan locka fram helt oväntade kommentarer!! Nä dom skadliga flaskorna är till för lavskurning och fönstertvätt. Jag är djurälskare men våra gäster vill inte ha spindlar krypande på sig. Och jag lovar dig dom fick alla en fair chans att flytta ut.Dessutom är jag lite sur på spindlar när de fångar bin, dom behövs, och har ju just haft sin egen dag. Måste dessutom bekänna att jag med berått mod mördat sommarens första mygga idag.

   Radera
 2. Jag har spindelfobi.. du har min fulla förståelse tack o lov har jag en katt som hjälper mig. Att ha fobi för spindlar är inget ovanligt och fördöma.
  Vad jag vill säga är jag blev verkligt avundsjuk när jag dåg din ö. När du faller i svårmod tänk
  på andra som inte är lika lyckligt
  lottade.Själv blir jag sjuk av längtan efter naturen på våren. Jag är sjuk så mina chanser att ta mig ut är begränsade.Så njut av hälsan och ditt liv...DuGamlaDuFria
  Vi människor lever verkligen i skilda världar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. DGDF, helt rätt, vi kan inte ha hus inlindade i spindelväv, och inte kunna se ut genom fönstren p.gr, av spindlar som hänger.
   Ön är ett paradis, i sju månader om året tackar jag Gud varje morgon och blir salig över varje kväll som den ene aldrig är den ande lik, mitt hjärta sväller av salighet. Så jag förstår dig mer än du kan ana och lider med dig, inte rättvist. Kramtill dig.

   Radera
  2. Jag unnar dig det av hela mitt hjärta...kram allt gott till dig.
   DGDF

   Radera