söndag 20 maj 2018

Precis som i Venezuela,

sann socialism in action.


9 kommentarer:

 1. Demokrati är bra så länge som folk "röstar rätt"? Om de två mentala kalhyggena citerar jag Lukasevangeliet "Fader förlåt dem, ty de veta icke vad de göra".

  SvaraRadera
 2. Så enkelt är det inte. Det finns mycket att säga om detta. Nästa krig kommer att stå mellan det globalistegoistiska etablissemanget och folket.

  Ja, Argus så är det när demokratin inte fungerar och det gör den inte idag. Det som är viktigt att tänka är vad gör man när etablissemanget som kommit till makten i "demokratiska" val och använder regeringstiden till att köra landet i sank. Vad gör nästa regering som kommer till makten när det inte räcker med 4 år att få landet på fötter. I panik kanske man tar till odemokratiska metoder. Vad är då rätt och fel? Att rädda landet eller att krossa det och folket totalt?

  Angela

  https://www.derimot.no/motstand-mot-prosjektet-europas-forente-stater/

  SvaraRadera
 3. Så jag håller inte riktigt med om att det är just socialismen i sig som det är fel på utan att en liten klick superrika människor tagit makten över världen - globalistegoisterna - i land efter land har man förstört förutsättningarna för att demokratin skall fungera.

  För Sveriges del gäller det nu att folkröreslsen går framåt och tar över makten i RD och avskedar EU-partiet - globalistegoisterna! Det är vår enda räddning.

  Angela

  SvaraRadera
 4. I förra valet lyckades folkrörelsen slå i handbromsen så att hela landet kanade på hasorna. Nu gäller det att släppa handbromsen och ta över hela RD. Det är bara DU den enskilde väljaren som kan göra det. Det krävs att alla hjälps åt för att få slut på vansinnet. Allt beror på DIG! På DIG och ingen annan. Lyckas DU och JAG med detta kan Sverige och svenska folket bli ett föredöme för hela världen inklusive Venezuela och vi kan räta på våra rygga och känna stolthet och glädje över att ha räddat framtiden för våra barn!

  Angela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste tillägga att det storartade jobb som folkrörelsen, de tretton procenten gjorde i förra valet var STORARTAT! Det var en bragd av en liten del av befolkningen utan den bragden hade vi i detta val varit HELT chanslösa.

   Denna bragd lyckades folkröreslen med tack vare ett litet parti ställde sig i täten för oss. Det skall vi vara oändligt tacksamma för.

   Angela

   Nu kör vi hårt!

   Radera
 5. PS Jag hade i förra valet hoppats på att även det andra opositionspartiet hade ställt upp sida vid sida med SD. Det gjorde man inte. SKAM åt dig Jonas Sjöstedt! SKAM!

  När jag såg dig i en snutt i Aktuellt i en debatt försbvann all sympati för dig och kvar fanns bara skammen runt dig.

  Jag kommer att titta på detta inslag när det kommer som lovades i Aktuellt. Det jag kunde se var ett praktexempel på elakhet, dumhet och vuxenmobbing. Annie som bjäbbade med som den okunniga tramsa hon är, Björklund som skulle ta sig ton för att bevisa att han kanske mest för sig själv att han är någon att räkna med men bara gjorde ett pinsamt intryck och Stefan Löfven som vanligt är en följare och ingen ledare därför att inte har någon ledarförmåga eller kunskap i politik flinade menande tacksam att de andra skötte mobbingjobbet så han bara kunde få flina.

  Stefan Löfven man vinnner inte folks förtroende på hånfulla flin mot dem som skall tillsätta en. I det snittet som visades höll de andra tyst (jag har ju inte sett allt) och det gjorde de förbannat rätt i!

  Angela

  Vi behöver RIKTIGA ledare som värnar om folk och land med kunskap, omdöme, respekt för människor och som verkligen vill landets och folkets bästa och inte är ute efter egen vinning!

  SvaraRadera
 6. Nu kör vi hårt i valet . Annars kommer vi snart att befinna oss i samma situation som Venezuela. Moder Svea kommer att ligga där utfläkt att våldtas av globalistegoisterna och vi kommer om det överhuvudtaget blir val i fortsättningen att få byta vår rösträtt mot ett matpaket!

  Angela

  SvaraRadera
 7. Knut Lindtner är pensionerad psykolog och hans intressen riktar sig främst mot demokrati och öppenhet.

  Angela

  https://www.derimot.no/venezuela-valget-usa-sier-det-er-ulovlig-deres-kandidat-vant-ikke/#comment-3046

  SvaraRadera