lördag 26 maj 2018

Här ligger Reinfeldts, Fridolins, Lööfs och Löfvéns nya Sverige,

och tänker så det knakar på att skapa nya Saab, Volvo, SKF, Alfa Laval, Atlas Copco, Sandvik, Ikea, HM, Astra Zeneca, Björn Borg, Ingmar Stenmark, ABBA, Max Martin, och Avicii osv för att föra landets framgångssaga vidare.

7 kommentarer:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=wVaosvTeuw0

  Tusentals försöker storma 10 Downing street för att befria Robinson nu.

  SvaraRadera
 2. Detta är en skrämmande syn att se alla dessa gubbar som ligger med ändan i vädret. Det har inte hjälpt dom att skapa framgång i sina egna dysfunktionella länder och de kommer inte att lyckas här heller, utom att dra ner Sverige på u-landsnivå. Befriande att lyssna på AfS idag och när de var i Växsjö, de säger sanningen rakt på utan Pk-korrekthet att islam hör inte hemma i Sverige.
  DGDF

  SvaraRadera
 3. De funderar nog också på många andra produkter,typ Xylocain, SD-minnen, Sumlogg, kylskåpet, Skiftnyckel, respirator, blixtlåset, kullagret, Tetra Pac, Pacemaker och några hundra till. Fast Taggtråden,är inget att vara stolt över....

  SvaraRadera
 4. Vi hade så mycket att vara stolta över.....

  SvaraRadera
 5. Stanken av manure ligger tät,
  ….så gör även stanken av otaliga rättsövergrepp, här är det senaste:

  PK-packet i Sverige har svår konkurrens från UK, Stasi har återuppstått även där!

  Köpta polis-atrapper stormade och arresterade Tommy Robinsson, när han rapporterade och filmade utanför en rättegång med invällande barnvåldtäktsligor, omfattande ”child-abuse”.

  Tommys advokat fick lögner serverade om att Tommy var frigiven och att hon inte skulle bry sig, i stället förordnade det s.k. "rättsväsendet" en egen etablissemangsvänlig korrumperad PK-advokat.

  Brittiska tidningar är förbjudna att ens nämna det rättsvidriga omhändertagandet, precis som Svensk MSM lägger locket på allt som inte passar deras agenda.

  Nu är det upp till oss anständiga att sprida, så hela världen ser rättsövergreppen i eu-rabia, vi kan inte längre lita på de etablerade MSM stasi-media.

  224 000 har redan signerat, GÖR DET DU OCKSÅ!
  https://www.change.org/p/theresa-may-mp-free-tommy-robinson

  Rättsövergreppen kommer att slå tillbaka Tusenfalt, var så säker!
  What goes around, comes around!
  Låt oss få ett slut på politiskt färgade trakasserier, NU!

  Varma hälsningar till Tommy Robinsson och EDL, GOD BLESS YOU!

  Ann O`nym


  SvaraRadera
 6. Stasi i London fängslar Tommy Robinsson. Hoppas folket fortsätter protestera. Alla dessa fisrumpor på gatorna är motbjudande, tar för sig överallt och tycker sig ha rätt till det. Sharia är deras lagar och då ska dom inte bosätta sig i demokratiska länder.

  SvaraRadera