söndag 27 maj 2018

Ingen fara!

Ett 80-tal intagna i svenska fängelser är i riskzonen för våldsbejakande radikalisering. Problemet kan komma att öka, bland annat på grund av fler återvändare från islamistiska miljöer.

Men ingen fara på taket, kriminalvårdspersonalen ska bara lära känna sina "klienter". Eller snarare högt ärade gäster, så ska islamisterna komma på nya tankar och bli jättesnälla.

1 kommentar:

 1. "mutti merkel", som ju är Svenska politrukers föredöme, har löst problemet med alltför få terrorattacker mot vita!

  anus amri har gett henne en ide:
  "I december 2016 genomförde just en asylsökande, Anis Amri, ett terrordåd genom att köra rakt in i en folkmassa under en julmässa i Berlin. 12 människor och 56 skadades".

  Nu rekryteras därför asylsökande i Tyskland i mängder.
  ”Den tyska lastbilsorganisationen (UVK) har tillsammans med tyska Röda Korset (DRK) gjort en gemensam ansträngning för att lösa behovet av lastbilsförare i Tyskland genom att rekrytera asylsökande.
  Intresset har visat sig vara mycket stort, inom ett par dagar hade hundratals asylsökande hört av sig.”

  Något för det Svenskhatande Svenska etablissemanget att ta efter?
  Visserligen slog massakern på Drottninggatan mot dem själva:
  En levde i asylbranschen,
  en var medlem i amnesty,
  en tredje jobbade för spotify (som hyllar "diversity" och svepte sina tweets i regnbågsflaggor,
  t.o.m. 11-åriga Ebbas mor var vänninna till en bonnier, och alla vet vad bonniers står för.
  De enda som oskyldigt drabbades var lilla Ebba och hunden som var kopplad och inte kunde komma undan lözz kompis rakhmat akilov.

  32:an reinfeldt missade tillfället att bjuda på lastbilskörkort, mona muslim bjöd i stället på lägenheter och grundutbildning, personbilskörkort, vem hakar på med utbildning för tunga fordon för extremister i Sverige, fridde eller lööv?
  Kanske hundratals etableringsjobb på våra kärnkraftverk för de små isis-barnen skulle höja temperaturen i de ännu ej drabbade helvita områdena?
  MINST 3000 extremister går lösa i vårt land enligt S(kr)äpo, enbart AfS vågar protestera och blir därför censurerade på youtube.

  INGENTING förvånar längre i absurdistan.

  Ann O`nym (#JagVarHärFörst)

  SvaraRadera