lördag 26 maj 2018

Vi lever vårt liv bara en gång; om vi är ärliga, så räcker det.

Anders Lindberg, Göran Greider, Peter Wolodarski, Thomas Mattsson, Jan Helin, Heidi Avalan, Annie Lööf, Annika, Morgan Johanssson, Ygeman, Ylva Johansson, Strandhäll, Fridolin, Ernman, Kristersson, Pascalidou, SVT, SR, TV4 m.fl, m.fl är inte bara oförargliga tomtar, de är lögnare, omstörtare, förrädare, lömska typer, baksluga bedragare och landssvikare. För egen vinnings skull. 

I sitt andra liv blir dom alla giftmaneter i polypstadiet.

Tack och lov finns Johanne Hildebrandt och Jens Ganman, må vi goda segra.

Jens Ganman: "Stanken av hyckleri i detta land är snart så överväldigande att man måste använda gasmask för att stå ut."

Johanne Hildebrandt: "Den sorgligaste lärdomen efter 23 års kolumnskrivande är dock hur många som av rädsla för att förlora sin makt, position och vänskapskrets hellre tiger och försöker tysta dem som för fram avvikande åsikter. 

4 kommentarer:

 1. Lindberg är väl gift med en kvinna som tjänade väldigt mycket pengar som EU-ledamot, trots att hon nästan aldrig var på jobbet. Numera sitter hon i riksdagen och har bra betalt där också. Att inte Lindberg tycker att invandringens kostnader är nåt att bry sig visar med all tydlighet att han inte kan hantera stora tal. Hans matematiska kunskaper är nog på lågstadienivå.

  SvaraRadera
 2. Lägger till syrgasmask för att stå ut...Hyckleriet har snart nått sin ände...Tills dess måste vi djupandas för att få luft. 9 sept. rensar vi luften!
  DGDF

  SvaraRadera
 3. Det säja att ju högre upp i "utbildningskedjan" man kommer, ju fler steg framåt kan man tänka/planera, på högsta nivå uppåt 5-7 faktiskt.
  Jag vill nog påstå att Lindberg har problem redan med steg 1....

  SvaraRadera
 4. Enligt senare opinionsundersökningar vill över 60% minska invandringen, 12% vill öka invasionstakten.

  Det är numera alltså vi invandringskritiker som måste använda gasmask för att uthärda stanken från den ruttnande, krympande PK-eliten.

  Tänk att det ska behövas 2 320 302 invällare (2016), en exploderande kriminalitet och ett civiliserat, välmående samhälles undergång, för att Sverige ska gnugga sömnen ur ögonen och sakta vakna?

  Ann O`nym

  SvaraRadera