tisdag 1 maj 2018

Göran Persson gör en Jimmie Åkesson-cover.


Göran Persson går till hård attack mot Alliansen: 
– Det vi såg under den borgerliga perioden var en totalt misslyckad migrationspolitik. ”Öppna era hjärtan”, sa Reinfeldt, utan några som helst konsekvenser i åtanke, det fick bli som det blev. Vi har fått bekymmer som vi kommer behöver slita med i ganska många år. Det kommer att kosta pengar.(inte berör det dig, men oss!)
– "De hade ingen plan."

Löfvén: - En plan.....en plan....... man måste ha en plan...... var fasicken ska jag få den ifrån.........???..... Annie kanske.......? Var är Karl-Petter med alla sina pengar när man behöver honom .....?

4 kommentarer:

 1. kloka damen2018-05-01 13:31

  Den som släppt in alla möjliga och omöjliga är Reinfeldt. Fattar inte hur den gubben tänkte om han ens är kapabel till det.

  SvaraRadera
 2. Persson är ute och cyklar. Trots Reinfeldts försök att byta ut svenska folket lyckades han bara få in 268 689 asylsökande 2007 - 2014 medan Löfven lyckats med 273 117 på tre år. Totalt har 712 352 sökt asyl 2000 - 2017. Utan att kontrollera ger jag mig den på att anhöriginvandringen (apropå ankarbarn) inte är inräknad.

  Omfattning gör till och med mig överraskad, hur ska det då inte vara för Nisse i Hökarängen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt. Men Stefan Löfvén hade aldrig klarat hela folkutbytet utan väldigt DÖbenägen hjälpsamhet från hela den o-oppisitionella alliansen.

   Radera
 3. De som tror att DÖ-avtalet har upphört kommer att bli rejält överraskade efter valet!

  SvaraRadera