tisdag 1 maj 2018

Det är bedrövligt att en så fager månad alltid ska inledas med sossepolitiskt geschäft och löften med avsikt att lura skiten ur vanliga människor.


Socialdemokraterna går till val på att höja pensionerna för 1,2 pensionärer.
Förslaget ska ge upp till 600 kronor mer i plånboken varje månad.
– "Det här är inte en fråga om snällhet, det är av respekt för er som har byggt landet", säger statsminister Stefan Löfven. 

Han har läst alternativa medier, Löfvén, och fått lära sig sanningen om vilka som byggde landet. Det måste kännas nytt och främmande för honom, han som lever för att berika de som i 260 knyck raserar landet.

Fakta i kommentar på FB: - "Om pensionen höjs sänks automatiskt bostadstillägget, dom har aldrig ändrat i dom reglerna, allt dom höjer försvinner automatiskt. Vilka as till politiker vi har. Varför inte lova 2000kr, resultatet blir det samma, om dom inte ändrar regler för bostadstillägg, grattis allha pensionärer, Löfven tycker det är lätt att lura er."

2 kommentarer:

 1. Inte nog att bostadsbidragen sjunker!

  Man måste förstå att Löfvéns löfte om ökade pensioner I VERKLIGHETEN är en signal till alla offentliga institutioner om att de skall passa på att höja sina avgifter. Men när ALLA sådana institutioner höjer, så blir summan avsevärt högre än den utlovade pensionshöjningen. VAD LÖFVÈN SÅLEDES LOVAR ÄR EN MINSKNING AV PENSIONÄRENS EKONOMI! Löfvén talar således "Orwellska".
  Inte nog ännu!
  Dessa pengar hade Löfvén ändå planerat att ge direkt till Kommuner resp Landsting, vilket hade varit ekonomiskt effektivare.

  SvaraRadera
 2. Undrar vad som behövs för att det svenska folket skall bli så förbannade att de tar upp de knutna nävarna ur fickan och faktiskt skrider till handling?
  Eller är det något som aldrig kommer att inträffa?

  SvaraRadera