tisdag 1 maj 2018

-Det är "arbetarklassen" som bor i de hårdast utsatt områdena...... "Arbetarklassen"..... ??? Bäste Stefan Löfvén, arbetarklassen svälter idag ihjäl i sina sängar i brist på äldreboende.

Stefan Löfvén läste första-maj-talet ur ett gammalt socialdemokratiskt klasskampsmanus. Och avslöjar sin totala brist på insikt. Det är en skymf.


Han återkom flera gånger till hur viktigt det är att samhället klarar av "utmaningen" - som han själv skapat -  kring "integration och lag och ordning." 

Fortfarande vet dock ingen, förmodligen inte ens han själv, om hans regering inte bygger några murar  eller fortsätter läcka som ett gammalt rostigt såll mot tidernas katastrof.

"Glöm aldrig klassperspektivet. Det är arbetarklassen som bor i de hårdast utsatta områdena." 

Han blåljuger och bluffar ohämmat, retoriken från Erlanders tid bär inte i Stefan Löfvéns sönderfall 2018. 
Ty i de hårdast utsatta områdena bor ingen "arbetarklass", utan i stort de försörjda bidragstagarna, de som skapar kriminaliteten, och kvinnor som aldrig har lyft, eller i hela sitt liv kommer att lyfta, ett finger för Sveriges välstånd.   Idag skryter statsministern om att han ska svetsa ihop Sverige igen.

Men om han inte krossat Sverige, hade ingen behövt laga det.

                                             

4 kommentarer:

 1. Det allra allvarligaste är att människor röstar fram sossemaffian.
  Socialdemokraterna är inget annat än lycksökare
  som är ute efter våra skattepengar.
  Sossarna blåljuger om sin förträfflighet.
  Rösta bort denna landsplåga.
  9 sept

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sant Anonym. Vi med öppna ögon ser förfallet.

   Radera
 2. Utspelet är precis vad som kan förväntas av globalistlakejen Löfven. Vår syltrygg till statsminister går villigt åt det håll som bankpiskan för honom och ser fram emot den honungskruka som finns för honom efter valet. Löfven, likt Reinfeldt, kommer att belönas rikligt efter förlusten i valet.

  SvaraRadera
 3. Ja, alltihop är så tragikomiskt att man inte vet om ska skratta eller gråta? Det blir nog tyvärr gråten som tar över för när vi ser vad vi slitit ihop och regeringen Löfven stulit och tagit ifrån oss kan man inte annat än gråta.

  SvaraRadera