måndag 14 maj 2018

Det blev så tyst om Malena Ernman, Godhetens vräkigaste överdängare,

så jag undrade, har hon taggat ner, läst på, och lagt ihop ett plus ett? Eller har propagandaministeriet hittat en ny blind härförare? Har dom bytt ut Ernman mot de gamla strävsamma MP-rävarna Greider, Anders Lindberg och Sarnecki? Jag var tvungen att gå in på hennes öppna FBsida och checka vad som hänt. Och där var hon - kämpande numera sin befängda kamp i det tysta. Hennes beundrarskara är dock fortfarande en hel armé, och dom skrämde i alla fall vettet ur mig med sina dikterade vanföreställningar och sitt hjärntvättade rabbel.

Lyssna:

NN1: "Alla ni som skyller dålig vård, pension och äldrevård på invandringen, har ni någon gång funderat på hur många milliarder som smygs ut ur Sverige, till skatteparadis."

NN2: "De som har mest bör betala det de ska och inte gömma undan pengarna och mygla så får Sverige råd med en bra välfärd år de som behöver stöd.

Så du menar att våldtäkter är något nytt? Att pensionärerna i Sverige är fattigast i Europa är skitsnack. Res runt! Mord eskalerar inte heller. Män har mördat kvinnor i alla tider. Läs historia! Att sjukvården fungerar sämre har inte med invandring att göra. Att skolan har sjunkande resultat har med inlärningsmetodik att göra plus att betygen sätts efter elevens sämsta resultat. Har du skrivit fem A och ett B på prov får du ett B."

NN3: "Samtidigt som folk förfasar sig om enstaka mord och bomber i Sverige...så hånar man folk som flyr hit där 100 tals dödas i minuten."

NN4:  "Att lss dragits in är beroende på överanvändning och att fattigpensionärer ökar lavinartat stämmer inte. det finns sk fattigpensionärer som regelbundet reser utomlands. anledningen till att många kallar sig fattiga är för att pensionen ska räcka till mer. inte fanken åkte mina morföräldrar regelbundet utomlands. det är en skymf mot fattiga att kalla sig fattig när man inte är det."

NN5:  "Vådtäkter står många svernska män även för. Skalll vi utvisa även dem?"

NN6:  "Och många vita gammal gubbar åker till ett asiatiskt land ..ligger med tjejer som kunde varit deras dotter...eller våldför sig är väl ett ord på detta ...Vi är ju så duktiga att följa och respektera seder när vi är utomlands ....självklart ska alla vit som svart ha ett straff om dom inte följer lagen ...men att dra en hel grupp över samma kam är att ta i ..Om ja t.e.x blir misshandlad av en Göteborgare....skulle ja då hata alla ifrån Göteborg" 

NN6: "Håller fullständigt med Malena Ernman. Sverige har inte kollapsat. Fick viordning på de som bränner invandrarförläggningar så skulle det bli betydligt lättare för alla.Bra Malena!"

NN7: "Jag förstår inte varför vissa människor gnäller.Vi lever i ett av Världens BÄSTA länder och borde kunna dela med oss utan gnäll."

Hur ska vi få ett väl fungerande välfärdsland när dom största gaphalsarna inte kan tänka en egen tanke?

5 kommentarer:

 1. Det jag ser i min hemstad är att det är väldigt många araber, afghaner och afrikaner, snart mer än hälften i den stadsdel jag bor i. Många av dom är här illegalt. Och jag ser fler och fler med slöjor, av dom är många flickor, till och med förskolebarn. Och vad värre är, islamiseringen fortgår med ökad styrka, kalifatet närmar sig. Och vem har gett politikerna mandat att förändra mitt liv, mina barn och barnbarns liv. Snart har vi ett land där ingen känner sig hemma, allra minst vi som är infödda. Och det kommer att sluta med en katastrof. Och det kommer att drabba Malena E också. men det inser hon inte.

  SvaraRadera
 2. Det är dessa som har en låg kapacitet i tankeförmågan, som har ledd landet hit, vars vi är nu.Rösträtten borde innefatta en viss förståelse förmåga, IQ.Annars blir man utnyttjat av medier och falska profeter, blir en sk. nyttig idiot.

  SvaraRadera
 3. kloka damen2018-05-15 07:27

  Ernman, Greider, Anders Lindberg och Sarnecki en samling låtsas goda. Har sett sådana i mitt yrkesliv och det var dom värsta människorna jag någonsin träffat på. Kommunism gör människor onda är min tanke.

  SvaraRadera
 4. Det finns två sorters människor, de som fixar saker själva och de som väntar på att "någon annan" ska fixa det åt dem. Fram till slutet av sextiotalet fanns förutsättningarna att de som fixade saker kunde verka i landet och därigenom också ordna jobb åt de andra. Sedan kom 68-vänstern, de största gökungar världen har skådat, och den svenska skattepolitiken blev sådan att de som fixade saker, såsom Ingvar Kamprad, inte längre kunde verka i landet.

  Kulturmarxisterna började med att utnyttja kvinnornas empati och har också fått vissa unga män att "känna" istället för att tänka. Inom ekonomisk teori finns något som kallas för Lafferkurva som beskriver förhållandet mellan skattesats och skatteintäkt. De så kallade progressiva inbillar sig att det råder ett linjärt förhållande, det vill säga för varje procent man ökar skattesatsen kommer skatteintäkten att öka lika mycket. Nu är det inte så eftersom skattebetalarna kommer att vidta åtgärder som att hitta sätt att undkomma skatt eller helt enkelt arbeta mindre då det inte lönar sig att lägga manken till. Det är en normalfördelningskurva eller för den som inte är bekant med statistik en "bell curve" då den har formen av en [kyrk]klocka. Att det inte bara är en tes bevisas av att skatteintäkterna faktiskt ökade då Borg sänkte skattesatsen. Sverige skulle behöva sänka skattesatsen bortemot 20 procentenheter för att komma på rätt sida om puckeln.

  Det är medelklassen som bär upp samhället. De mindre bemedlade täcker inte ens sina egna kostnader medan de rikaste är för få. Om man till exempel kunde kapitalisera Stefan Perssons förmögenhet som till stor del består av H&M-aktier, vilket man inte kan då aktierna raskt skulle förlora i värde om han började sälja ut, skulle det inte räcka till att täcka Migrationsverkets eskapader ett år. Ja, de allra rikaste har stor förmögenhet men det är en piss i Mississippi jämfört med det allmännas utgifter.

  Norska SSB räknade ut att varje utomeuropeisk invandrare i genomsnitt kostar de norska skattebetalarna 4,1 MNOK, då 4,5 MSEK, under sin livstid. Tusen invandrare blir 4,1 GNOK och en miljon blir 4,1 TNOK (biljarder). Om denna miljon invandrare lever i snitt 50 år i det nya landet blir det 82 GNOK om året. Sverige har haft tre kvarts miljon asylsökande från 2000 till och med 2017.

  Till fröknarna Yrhätta av båda könen har jag en uppmaning; Do the Math!

  SvaraRadera
 5. Tack, lysande som vanligt, himla tur du inte kommenterar på Ernmans fb, så mycket underbyggd fakta skulle få mobben att sätta alla huggtänderna i dig.

  SvaraRadera