onsdag 9 maj 2018

Jag hoppas expressen har en fet klump i magen.

Varför låta en så åsneaktig och omdömeslös amatör med bristfällig svenska och verbal förmåga som Özz Nujen publicera sig. Är det sån brist på riktiga journalister, eller väljer expressen efter husagendan? 

Jag tvingade mig att läsa "krönikan", som bara gjorde mig så fruktansvärt beklämd, väntade bara på de självlysande huggtänderna och kaskaderna med narcissistiska spottloskor - och absolut noll självkritik.

 Özz Nujen - en oduglig, arrogant och självbelåten skitstövel som tillåter sig att tyrannisera och domptera en hel befolkning i en tidning som sänker sig själv allt längre ner i dyn.

11 kommentarer:

 1. Jag tror inte jag skriver vad jag känner när jag ser en bild av Nujen och läser hans usla krönika. näthatsgranskaren kanske har jour just nu. Men fortfarande råder en talande tystnad från familjen Nujen när det gäller deras samröre med terroristen Akilov. För mig får gärna Özz Nujen vara tyst, utom när han berättar om deras samarbete med Akilov.

  SvaraRadera
 2. @Jawelin:
  Kanske just "näthatsgranskaren" borde läsa hens dravel, som mera liknar en studie i Svenskhat och ett exempellöst grovt förakt mot oss som ofrivilligt (och i vissa fall aningslöst) finansierar hans & hans samvetslösa släktingars terroristfinansiering, de skrattar hela vägen till banken.
  Men "näthatsgranskaren" granskar ENBART Svenskars frustration, inte det frekventa hatet MOT Svenskar som den kriminella vapenbrottsdömde thomas mattson så entusiastiskt applåderar i msm.
  Alltså ytterligare en systersvulst till #jagärhär, som spottar på oss, samtidigt som de energiskt suger sin näring ur vår skattefinansierade bidragskista.

  "NOG ÄR NOG!"

  SvaraRadera
 3. Klumpen är özz själv tillsammans med Thomas Mattsson som publicerar skräpet.
  Glädjande finns det många, som inser problemet. Många är Qvinnor och en av dessa är Magda Gad,

  özz har ett enkel val, nämligen att bli pånyttfödd så att hen blir vad hen är. En mus!

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2025328854349919&id=1659634967585978&refsrc=http%3A%2F%2Fpetterssonsblogg.se%2F2018%2F05%2F09%2Ffor-dig-som-tror-att-hijab-och-fortryck-ar-frivilligt%2F&_rdr

  SvaraRadera
 4. Lite OT men om detta är fakta är den som undertecknat domen en skrämd rädd liten kvinna trots att hon har en hel verktygslåda med stränga straff för den som begår våldtäkter.
  http://www.friatider.se/mardr-mslika-smset-fr-n-dottern-kom-hem-snabbt-innan-han-v-ldtar-mig

  SvaraRadera
 5. Kan man inte annat än att få en stor klump i magen när man läser vad Özz Nujen skriver? Han är missnöjd med Sverige och svenskarna och borde söka sig till trevligare marker. Tror inte många skulle sakna den så kallade komikern.

  SvaraRadera
 6. Visst är Özz komiker, och en gudabenådad sådan! Han kallade ju sig själv "storvilt" när Janne J. intervjuade (försökte, i alla fall) honom. Om inte det är humor ... ?

  SvaraRadera
 7. Tänk att vakna upp en morgon och någon har reparerat ditt hus för 80.000 utan att du vet om det. Ser verkligen hur hans Syster och Svåger säger: Vi talar inte om det för Özz.
  Sedan kommer det en dag då reparatören dödar massor med människor, och återigen talar Syster och Svåger om: Vi säger inget till Özz, hi hi hi

  Personligen får man veta om att syskonbarnen brutit handen för eller senare. Men hemma oss Özz säger man ingenting. Vem tror på det? Och Özz vill du ha en definition av hur man blir svensk? Det är den dagen du inte gifter din dotter med en Kurd, utan hon får välja en svensk eller vad som helst. Men du kom ju hit enbart för att vara Kurd

  SvaraRadera
 8. Vad Du än skriver Carina så är det mitt prick,men var är du nu? har saknat Dig några dagar.Nettan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Nettan, saknar er så det sticks och kliar. Men är på ön och har batteritorsk������

   Radera
 9. Sol ute sol inne,
  Sol i hjärta sol i sinne,
  Var är kraften till dataminne.

  Mässkalle
  Solen är nere och poeten uppe :-)))

  SvaraRadera
 10. :-))))
  På händerna har jag i en vecka fått sitta.
  Och bara på tangentbordet titta.
  Svår abstinens.

  SvaraRadera