lördag 28 april 2018

När skiten nått fläktentar Annie Lööf tar fram ett nytt crazy kort ur blusärmen idag:

 - "Efter valet i höst kommer Centern att driva på för att få till stånd en blocköverskridande överenskommelse, för att skapa en förutsägbar och långsiktig migrationspolitik. 

Grundbultar i en sådan är mycket plötsligt, enligt C-ledaren, att värna asylrätten, snabba på asylprocessen, snabbt återvändande för dem som nekas asyl, språkundervisning och samhällsintroduktion från dag ett, samt fokus på integration."  

Detta ska föreställa damage control. Syftet med damage control är att få kontroll över blödning, förhindra kontamination och skydda från ytterligare skada. 

Tror Annie Lööf är för sen, det finns inget hon kan göra för att stoppa amnestinförillegala-blödningen.

4 kommentarer:

 1. Först säger Annie L hur dåligt förslaget är sen röstar hon ändå ja. Men om några år när den tillfälliga lagen inte gäller ska hon rösta nej. Hon verkar ha många personligheter. Johanna J (migrationsansvarig för Centern) säger att felet med förslaget är att den inte omfattar ännu fler. Hon vill ha en fri invandring. Och förväntar sig att vi betalar vad det kostar, inklusive hennes lön. Provokationerna haglar när Annie L och Johanna J öppnar mun.

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas verkligen att den enda plattform som är tillgänglig för Centern efter höstens val är den på Sergels torg.

  SvaraRadera
 3. Varför inte satsa skattepengarna på den egna befolkningen?
  9 sept

  SvaraRadera
 4. Annie L är en skam för Sverige!

  SvaraRadera