lördag 28 april 2018

Go drop dead, Annika Strandhäll.


7 kommentarer:

 1. "Äldre belastar vården" är ju egentligen angrepp på en folkgrupp, till och med hets mot folkgrupp. Var håller näthatsgranskarna hus. Det verkar underlätta att rekryteras till regeringen om man inte har alla neuroner aktiva.

  SvaraRadera
 2. När sossarna utser ministrar så är kvotering viktigare än kompetens, vilket hästbettet Strandhäll m.fl. är utmärkta bevis på. Blodsven

  SvaraRadera
  Svar
  1. President Putins ryska sjukvårdsminister är en 57-årig kvinnlig neurologläkare med lång erfarenhet av praktisk sjukvård och medicinsk forskning (inom området "stroke").
   Sveriges sjukvårdsminister Strandhäll har aldrig haft ett arbete utanför politikens område.
   Kommentarer överflödiga.

   Radera
 3. Hon är tydligen listigare än vad hon ser ut. Hon har naturligtvis rätt, flyktingar belastar inte vården. Av de 2,2 miljoner som fått uppehållstillstånd sedan 1980 är det endast dryga 7% som fått uppehållstillstånd som kvot- eller konventionsflykting. Runt 160 000 gör ingen större skillnad.

  Det som är lurigt med hennes halvsanning är att folk i allmänhet kopplar ihop flykting medvasylsökande. Till exempel de 164 000 som sökte asyl 2015 blir i den allmänna debatten flyktingar trots att endast en liten ynka bråkdel har officiellt flyktingskäl, fast egentligen inte. När du passerar första säkra land är du inte längre flykting utan flyttning på nysvenska.

  SvaraRadera
 4. Socialdemokraternas Annika Strandhäll har en förfärlig människosyn.
  Gamla utslitna människor är en belastning för samhället!
  Bättre att satsa skatteslavarnas pengar på andra länders befolkning!!
  De gamla som byggt upp landet föraktas djupt av sossarna.
  Man känner avsky för socialdemokraternas politik.
  9 sept

  SvaraRadera
 5. Det här handlar INTE om bristande kompetens eller tilltagande sinnesförvirring! Det handlar om att skapa vilseledande kulisser för folk att reta upp sig på så att de glömmer bort sådant som är viktigare. Nu handlar det viktiga om att få stopp på 9000 afghaners chans att stanna i Sverige och det är väldigt viktigt för globalistmarionetterna att vi svenskar börjar tänka på något annat.

  SvaraRadera
 6. kloka damen2018-04-30 14:00

  Hets och diskriminering mot äldre som betalat skatt för en bra vård. Hur mycket har nysvenskarna bidragit med. Ytterligare en olustig kvinnlig politiker som inte begriper att hon själv kommer att bli gammal.

  SvaraRadera