söndag 29 april 2018

Varför det är DÖviktigt att Kristersson snarast kravlar sig upp ur sandlådan.

Last night in Värnamo - who could believe that. In - Värnamo!I Agenda ikväll säger Ulf Kristersson halsstarrigt och högfärdigt att han inte delar "värderingar" med Jimmie Åkesson. Kristensson tycker däremot att S och M haft
en "rimlig och välfungerande migrationspolitik"
. (Se ovan.)

Jimmie Åkesson: -"Nu kablas bilder ut över världen där man ser att till och med Nord- och Sydkorea kan sitta ned och samtala och förhandla. Kära någon – man borde kunna kliva ur den här sandlådan och sätta sig och prata. Du säger att du inte tror att vi delar så många värderingar, men det vet du inte, för vi har aldrig pratat med varandra", säger Jimmie Åkesson.


Jimmie Åkesson var som alltid lugn, seriös och tydlig. Han är mer än beredd att lösa Sveriges stora problem, men katastrofen har ju skapats av regeringarna M och S, så varför inbilla sig att just dessa två världsförnekare skulle kunna klara att reda ut det enorma illegala invasionshaveriet? 

Åkesson öppnade stoiskt åter dörren för samarbete och kompromissvilja.

Hur kan någon INTE vilja se Jimmie Åkesson som statsminister eller en del av en svensk regering?

5 kommentarer:

 1. En röst på något av sjuklöverns partier är en röst på fortsatt vanstyre av Sverige. En fortsatt röst på att minimera Svenskarna i sitt eget land, nonchalera de som har rätten på sin sida. Fortsatt undergång tyvärr där Svenskarna får arbeta för att bekosta en usel migration på bekostnad av sin egen välfärd.

  SvaraRadera
 2. Ulf Kristensson gjorde klart vilka han vill samarbeta med. Han söker samarbete med S eftersom de har samma värderingar...Socialmoderaterna är inte en felaktig benämning. Som kommentaren ovan...det blir samma Sverige fientliga politik och vilka konstellationerna blir efter valet är inte svårt att sia om.
  Jimmie behövde inte säga så mycket eftersom UK nervöst pladdrade på. Mitt intryck var att han var rädd för Jimmie.
  DGDF

  SvaraRadera
 3. Jag tror vi ser en upplivad Decemberöverenskommelse på G.

  SvaraRadera
 4. kloka damen2018-04-30 13:53

  Kristerssons värderingar visar att han är en mobbare och skitstövel Blev rosenrasande när jag hörde hans utläggning. Usch och fy fan för den mannen med sitt nedlåtande beteende. Negativa vibbar infann sig direkt han öppnade munnen. Han får gärna go to hell, vill aldrig mer se den fjanten.

  SvaraRadera
 5. Vilken slät figur Kristersson är. Internationella konventioner, bla, bla, bla.

  Det är bara att säga upp tilläggsprotokollet till FN:s flyktingkonvention från 1951 som bara gällde förhållanden i Europa före 1951. Ingen kan tvinga ett land att ta emot utländska medborgare, det har både Ungern och Polen visat.

  SvaraRadera