lördag 28 april 2018

Öppet brev till den sjukaklövern: - Vi gråter alla i desperat förtvivlan nu.


Rebecca Amiri: ”Hon gråter när hon pratar om hur hennes fina fria Sverige, hennes tillflyktsort, har förvandlats till något som börjar likna en krigszon...”


3 kommentarer:

 1. Det finns en enda Rebecca Amiri i Sverige som jobbar som "hållplatsansvarig" på Västtrafik och har en "Politices kandidatexamen i offentlig förvaltning från Göteborgs universitet" och som tydligen är med i Nya moderaterna. På "mittfunktionshinder.se" (?) uppger hon att hon "agerar även fritidskonsult för Flexi Assistans Göteborg AB" där en Homayoun Amiri är VD. Detta bolag hade 24 anställda och omsatte 10 miljoner 2015 men bara 6 anställda och 2,3 miljoner ifjol.

  Hennes, som jag tolkar det, far är gift med 57-årig person och bor i en villa mitt emellan Kungälv och Alingsås. Han är engagerad i två företag som VD eller styrelseledamot med sin fru, som kan vara Rebeccas mor, men ingen tar inte ut lön eller ersättning. Trots att de bor i villa så finns ingen bil registrerad på adressen. Ej heller någon hund men det var inte oväntat.

  "Hennes fina fria Sverige"!? Mitt, sa finnen om Stockholm, är ett uttryck som jag osökt kommer att tänka på. I Sverige tillämpar vi "jus sanguinis" eller "blodets rätt" till medborgarskap och jag har inte gått med på att dela med mig till okristna från diverse håll och kanter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och lov för dig, Argus.Så, vad är meningen?

   Radera
 2. Vi lever i en revolutionerande tid,
  där lögnen är sanning och tvärt om.
  9 sept

  SvaraRadera