lördag 17 mars 2018

Vart tog NordKoreas ambassadör vägen, Margot Wallström?


I januari 2014 åkte Nordkoreas Sverigeambassadören Pak Kwang-Chol på semester ,och enligt personal på ambassaden skulle han snart komma tillbaka till sin arbetsplats.

– Han är på semester, sa en tjänsteman som inte vill uppge sitt namn.
Ska han komma tillbaka till Sverige?
– Absolut.
Och det är ungefär detsamma som svenska utrikesdepartementet hade att förhålla sig till.
– Vi har fått den informationen att han är frånvarande och ska komma tillbaka, men vi har inte fått någon specifik tid, sade då Lena Tranberg på UD:s presstjänst. 

Det var det sista någon levande människa hörde om Sverigeambassadören Pak Kwang-Chol.  Bort-i-bort-borta bara.

Men jag antar att en så humanistisk och stormaktsfeministiskt hederlig utrikesminister som Margot Wallström, förhörde sig med NordKorea på besök i Sverige, om den förre ambassadörens goda hälsa och välgång under den långa men säkert välförtjänta semestern. 

Och säkert såg Margot Wallström till att de tusen Volvobilar 144 som Nordkorea fick levererade 1974, och nu är uppe i en skuld till Sverige på 2,7 miljarder äntligen kommer att betalas. 

För inte är väl Margot Wallström rädd? För sanningen? Och för att förlora prestigen som en menlös nickedocka utan moral i kroppen.2 kommentarer:

  1. Hon och Hillary kommer snart att dela demensboende. Det är sällan jag sett någon gå in i dimman så snabbt som dessa två. The Donald är vassare än vanligt medan Killary inte klarar en trappa utan hjälp. Utrikesblondinen är snart där också så det är tur att de blir avlösta i höst.

    SvaraRadera
  2. Den kvinnan skulle jag aldrig våga bestämma ett möte med.
    Då går man upp i rök.
    PUFFFFFFF

    SvaraRadera