fredag 16 mars 2018

Stefan Löfvén is in heaven.Tysklands förbundskansler Angela Merkel och Sveriges statsminister Stefan Löfven var, inte oväntat, helt eniga om de flesta frågor vid sitt möte i Berlin idag.


Många kärleksfulla och varma leenden utbyttes mellan Stefan Löfven och Angela Merkel vid pressträffen efter mötet. Merkel kallade relationerna ”harmoniska” och Löfven duade kanslern och berömde hennes ledarskap. Han betonade stolt att det kändes hedersamt att han var den första internationella gäst som Merkel tagit emot i Berlin sedan hon utsetts till Tysklands regeringschef.

 När det gäller den infekterade frågan om en gemensam asylpolitik inom EU är Tyskland och Sverige överens om att alla länder" måste ta sitt ansvar" för fördelning av asylsökande. Löfven sa att han nu ser "en viss kompromissvilja". 

Mannen har ingen verklighetsanknytning, det är bra tragiskt - han fattar inte bättre. Han fattar inte heller att Merkel är den nya ruggugglan, en reinfeldtare som ingen längre vill ta i. Bara han.

Hela världen sitter och tittar på Sverige och Tyskland med avsmak, som de nya arma krigsskådeplatserna, länderna som skänkt bort sin egen välfärd, sin frihet, säkerhet, trygghet och kvinnofrid på godhetsaltaret för massinvasionen av ointegrerbara utomeuropeiska analfabeter. Och han tror på riktigt att dessa andra länder vill kompromissa?!? Med vad, statsministern? Vad av Sveriges/Tysklands nya tredjevärldenskonflikter vill de andra EU-länderna ha?9 kommentarer:

 1. Bra Carina...
  Såg ikväll att "svittsaren" fick medverka lite i kanten av bildrutan,när Führerin Merkel än en gång upprepade,att "Islam hör till Deutschland".
  Propagandainslaget visades p.g.a. att nye Inrikes-minister Seehofer i München,sade exakt motsatsen.
  Detta för att söka vinna tillbaka AfD-väljare för
  kommande val i Bayern.

  SvaraRadera
 2. Dessa två ruggugglor verkar ha en kärleksfull relation.
  Gulligull.
  Det råder även en ömsint förbindelse mellan Nordkorea och Sverige.
  Hooppssan

  SvaraRadera
  Svar
  1. kloka damen2018-03-19 11:32

   Två ruggugglor på samma bild. Islam tillhör Tyskland. Snart säger Löfven detsamma till svenskarna.Islam hör till Sverige och böneutrop i varje stad. Kvinnorna ska täcka sig helt.Det går undan nu. Böneutrop förekommer redan, en gång varje fredag och nu planeras det att ansöka om flera i samma moske.

   Radera
 3. Man blir mörkrädd när man tänker på att dessa två ska rädda världen. Stefan L skulle kunna passa på att fråga Merkel om hennes syn på Stasi.

  SvaraRadera
 4. Stefan Löfven är en helt igenom tragisk figur. Han är som den där grabben i skolan som fick vara med de tuffa killarna bara för att de skulle ha någon att driva med och skratta åt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 12 poäng till dig Raymond...
   Vad gäller frågan om Merkel skulle gillat Jawelin`s fråga är tveksamt.Die Führerin var FDJ-ledarinna (kommunistisk ungdomsrörelse)där alla "frivilligt" skulle vara medlemmar.Deras valspråk löd "Alltid redo",när ledarna frågade,om trohet till partiet och Ulbricht !

   Radera
 5. Snart säger väl tomten L.att islam tillhör Sverige. No problemas, prelaterna i Sverige som börjar vara inne på samma väg.

  SvaraRadera
 6. Iofs är inte Mutti Merkel SPD, men jag minns ett besök i BRD då det mycket ljudligt skanderades på gatorna:
  - Wer hat uns verraten?
  - SOZIALDEMOKATEN!..
  Borde höras här också..

  SvaraRadera
 7. Ich bin eine kartoffel säger Löfvén med övertygelse till rot mutti.
  Haj haj

  SvaraRadera