fredag 16 mars 2018

Bilan Osman - ett sänke för SvDs journalistiska trovärdighet.

En ny tyckare på SvD, Bilan Osman, som förespråkar sharialagar, har idag skrivit en artikel om hur Trump i synnerhet, och högerextrema i allmänhet använder sig av spridandet av "fake news". 

Bilan Osman fortsätter: -"Extremhögerns mediekanaler och dess aktivism har i decennier levt i symbios. När högerextrema sajter skriver om en våldtäkt på ett flyktingboende eller om en skjutning på en ort; skrivs inte det i syfte att informera. Men i syfte att påverka, och placera sina frågor på den politiska dagordningen." 

Det blir obehagligt. Bilan Osman gör precis som det hon anklagar Trump och högerextrema för, hon använder SvD som verktyg för att sprida sin desinformation, sin vänsterextremism, inte i syfte att informera, utan i syfte att pådyvla, vinkla och driva sin politiska dagordning. 

För det är just de vänsterextrema, som Bilan Osman, som förvridit hela yttrandefrihetsbegreppet och bidragit till att göra hela svenska gammelmediakollektivet till fostrande vänsteraktivister.

Ett exempel , som är SVT/SR-standard, från idag. SVT/SR tar in en stark vänsterdebattör som figurant i alla möjliga situationer och presenterar som random lärare, förbipasserande, människa på stan, sjuksköterska, boende i Staffanstorp osv osv osv. Allt för den politiska dagordningen.......

10 tim
Idag debatterade Jan Björklund (L) mot Gymnasieminister Anna Ekström (S) på SVT Opinion om innehållet i skolan. I publiken presenteras Andreas Magnusson som ”lärare”.
Jag undrar om de tycker att detta är en korrekt titel för en rikskänd vänsterdebattör som skriver ren smutskastning på den lögnaktiga klickfarmarbloggen ”Magasinet Paragraf”?
Otur va? Slump igen SVT? Brist i rutinen?
Nästan som att man tror att ni gått på kurs på dåliga bortförklaringar för återkommande snedsteg hos svenska islamisters föreläsningsbokare.


Det här är vad vi vanliga svenskar bör varnas för idag. - VARNING! AKTA DIG!PASSA DIG för vinklad, falsk, oriktig och felaktig allmän information när du tittar på SVT, lyssnar på SR och läser svensk dagspress!Undvik helst DN och SvD samt de två boulevardtabloiderna AB och Expressen!LÅT DIG INTE LURAS!VAR STRÄNGT KÄLLKRITISK I ÖVRIGT!

Och vi tackar av hjärtat de få modiga "högerextrema" som bistår oss med fakta om den misslyckade integrationen, våldet, islamismen, våldtäkterna, grundlagsändringen - inte minst, osv osv osv.
Allt som svenska folket inte får läsa i de tidningar som vill dölja sanningarna för oss. Och gärna vill att vi ska tro på att det är "Sverigebilden" som det är fel på.


Fy. Usch SvD.

3 kommentarer:

 1. Denna Bilan O gör ju Irans högste politiske och religiösa ledare väldigt glad, hon har u slöja på sig. Hans företrädare såg ju till att kvinnorna i Iran skulle bära slöja. Dom får ju inte göra männen upphetsade. Kvinnorna ska ju bara ägna sig åt att vara mödrar, och lärare. Bäst vore kanske om hon drog ner slöjan över hela ansiktet så man slapp se henne. Vem f-n har gett henne mandat till att hoppa på oss som vill ha reglerad invandring, helst befriad från islam.

  SvaraRadera
 2. Det heter inte mandat längre!
  I Sverige heter det kvinndat!!
  PK

  SvaraRadera
 3. Visst pågår det en psykologisk krigföring i vårt land mot oss invånare.
  Vi kallas för en massa epitet som skall förminska oss och sänka vårt självförtroende.
  Vågar man säga högt vem som står bakom krigföringen.
  Vi vet,vi vet men knyter näven i byxfickan.
  Schhh............

  SvaraRadera