lördag 17 mars 2018

Hur kunde politiker och gammeltidningarna blåsa ett helt folk så sablars illa?


4 kommentarer:

 1. Aja baja Teodorescu det är farligt att vara så frispråkig i landet Nordkoreas filial.
  Heepp

  SvaraRadera
 2. En god fråga - en fråga jag länge ställt mig.
  Först måste vi ha invandring för att rädda pensionerna, nu måste VI jobba längre för att rädda DEM, invandrarna?
  O S A snarast..

  SvaraRadera
 3. ...Jo därför att riksdagen i stort jobbar för FNs(UN) "migrant replacement" där man menar på att med det falska påståendet att "Europas folk åldras och behöver bytas ut" det handlar helt enkelt om folkutbyte-bort med europeerna in med U-landsbefolkning dvs white genocide.
  FN är styrt av Globalistfinansen och denna grupp är extremt antivita,se bara Barbara Spectre som i sitt PAIDEIA org i Stockholm lobbar hårt för folkutbyte i Sverige.
  https://www.google.com.sg/search?q=migrant+replacement&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=WC-uWrfUCeStX-u_voAP

  SvaraRadera
 4. kloka damen2018-03-18 11:20

  Förfallet i Sverige har gått blixtsnabbt. Politikerna har pratat i nattmössan och inte fattat ett smack. Den allra dummaste, Reinfeldt, hävdar fortfarande att hans politik är den rätta. Hör och häpna, uppmanade oss att krama varenda invandrare. Undrar ibland om jag läst rätt?
  Invandrare, högutbildade är något som vi behöver som är nöjda över att komma till Sverige och arbeta.
  Vi behöver inte en helt ny religion som avskyr oss otrogna. Vi behöver inte våldtäktsmän, alla sorters kriminella eller folk som vägrar bidra till landets bästa.Böneutrop och falska kristna svenska präster som anammar islam hör inte hemma i Sverige. Varför tar inte präster andra jobb, finns präster som är busschaufförer, åldringsvården skriker efter personal.Är prelaterna lata?

  SvaraRadera