söndag 11 mars 2018

Ulf Kristersson, människan kan icke leva på hopp allenast.


Det känns som Ms Ulf Kristersson gått helt vilse i det nordkoreanska censurträsket. 

I alla fall är karln helt i otakt med sina väljare och svenska folket.NN1: - Med allvarliga inskränkningar i YGL och TF som de #nyamoderaterna tänker hjälpa regeringen att rösta igenom känner jag mig allt annat än hoppfull, tvärtom. Hoppet står till att andra partier och politiker värnar vår frihet och demokratiska rättigheter. Känns vemodigt att lämna ett parti som jag röstat på i 40 år. Jag kommer också begära utträde som medlem. Otänkbart att ekonomiskt stödja ett parti som tar avstånd från medborgares grundläggande, demokratiska rättigheter. Ni är inte ett dugg bättre än de vettlösa på vänsterkanten som ni högljutt kritiserar. Ni borde skämmas.Nya Moderaterna: - Vad gäller yttrandefrihet har Moderaterna sedan Gösta Bohmans tid varit ett parti som värnar både yttrandefriheten och den personliga integriteten – och som inser att det ibland krävs svåra avvägningar. Lagförslaget som nu debatteras ska göra det möjligt att i vanlig lag förbjuda publicering av personregister av två slag: dels register med känsliga personuppgifter om hälsa, etnicitet, politisk åsikt m.m., dels register över enskildas lagöverträdelser. /Klara

NN2: - Det där är ju ändå inte riktigt sant, ni röstar ju Ja till flera förslag från vänsterkanten som inskränker på vår yttrandefrihet, när blev det känsligt att publicera etnicitet, vad är ni politiker rädda för? Att visa att massinvandingen bidragit till ökad kriminalitet?. Vi vanliga medborgare knyter näven i byxfickan, men det kommer visa sig i september att ni inte stödjer oss medborgare..... synd

NN3:-  Att ni röstar ja till inskränkningar i YGL gör att ni tappat min röst eftersom jag inte kan lita på att ni kommer rösta nej till ytterligare inskränkningar i samma anda.
Som det 1984-doftande uttrycket "yttrandefriheten har sina gränser" vittnar om, det finns en sjukdom i Sverige. En sjukdom där stat tror sig stå över folket.

 NN4: -Kommer det, med det förslag ni kommer stödja, att vara tillåtet för media, mainstream som alternativ eller privatpersonet i sociala media, att rapportera om etnicitet på förövare i exempelvis de allra senaste gängskjutningarna eller gängvåldtäkterna? Tack på förhand för ett tydligt svar.
Mvh

NN5: - Sluta med snömoset, tror ni folk är dumma i huvudet? Det handlar om renodlad CENSUR, och ingenting annat,även jag kommer att lämna partiet!

NN6: -Ni ska ju stödja nåt som inskränker yttrandefriheten nu genom en ändring i grundlagen. Så rimmar illa med det ni skriver här. Hyckleri brukar man kalla detta! En röst på på er är en röst på Löfven och anhang. Trodde i min vildaste fantasi att det skulle bli ändring :(

NN7:-  Urholkad, tom politisk korrekt kommentar av ett parti som totalt tappat sin identitet. Jag har läst hela proppen något du (Klara) bevisligen inte gjort.

NN8: - Jag håller med övriga. Detta är spiken i kistan över ett oerhört svagt arbete i opposition. Min moderata röst kommer gå till annat parti om 6 månader!

NN9:-  Samma här. Efter att låtit min röst gå till annat parti medans Reinfeldt var partiledare så har jag verkligen hoppats att kunna rösta på M igen. Och det har verkat lovande. Men Ulf Kristofersson har gjort att jag nu inte kan ge M min röst längre. Vilket jag tycker är skittråkigt för jag vill verkligen se M vid makten. Men jag kan inte stötta detta och en light version av Reinfeldt :(...

NN10: - Respektera Gösta Bohman minne, och dra inte in honom i er skam.

8 kommentarer:

 1. Får obehagliga vibbar när socialdemokraterna och moderaterna vill ta ifrån oss vår demokrati och yttrandefrihet.
  Stöveltramp och totalitärt tvångsvälde är att vänta.
  Fridens liljor

  SvaraRadera
 2. Är det så enkelt, att Ulf och hans riksdagsledamöter är så idiotiskt dumma, att de röstar för regeringens förslag av ändring av YGL & TF, därför att SD klart redovisat att SD kommer att rösta nej.

  Ni i Alliansen sluta behandla oss 12,9 procent som mindre vetande. SD växer och växer just därför, att ni 87 % av riksdagsledamöter inte respekterar oss som är odumma ;-)
  Mässkalle #frittord som rekommenderar ALLA länken.

  https://www.stoppagrundlagsandringen.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läs vad en "Karleby"-socialdemokrat anser om Peter Wolodarski.
   Mässkalle #frittord
   https://ledarsidorna.se/2018/03/dagens-nyheter-och-falska-nyheter-ett-samhallsproblem/

   Radera
 3. Kristersson är av samma skrot och korn som Reinfeldt, politisk broiler utan speciella kvalifikationer. Samma sak med flertalet proffspolitiker i ledande befattningar. Förutom Löfven då, han är facklig politisk broiler vilket om möjligt är ännu sämre.

  SvaraRadera
 4. Ynkryggen Ulf Kristersson flyr mitt under en intervju.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=95&v=4EQ0EVlH1u4

  SvaraRadera
 5. Avskyr redan Kristersson för att han har gjort bort sig som partiledare. Vilken stolle. Förhoppningsvis kommer SD samt Bert Karlsson ta ner honom på jorden.

  SvaraRadera
 6. Ha inte för höga förväntningar på Kristersson..
  Han ÄR ju en Reinfeldtprotegee!
  Med vidhängande åsikter.
  (m) har INTE ändrat sin position ett dugg sen dess..
  Men, snacka går ju, det funkade ju förut!

  SvaraRadera
 7. kloka damen2018-03-15 06:55

  Vi var ett hoppfullt land för länge sedan.Sen kom EU med sin enfald och införde mångfald och påtvingade oss eländes elände med sin politik.Nickedockorna till politiker anammade allt.
  Ulf (ulven) Kristersson går i sin föregångares fotspår och kan bli lika avskydd om han inte redan är det.

  SvaraRadera