söndag 4 februari 2018

Det verkar som SVT tror att dom redan håller på att förlora valet i september.



Hur ska vi annars tolka deras redan hysteriska skräck för "valdesinformation", annat än som en förberedelse för bortförklaringar? För om det går åt helsefyr för SVTs partivänner inom vänsterliberalismen, multikulturalismen och den heliga postmodernismen - ja, då kan vi baskemej ta och hoppa upp och sätta oss på att det är Putins, och ryssens fel. Och Jimmie Åkessons, givetvis.

 Vi har sett det på andra ställen i världen, när folket inte röstar som den självutnämnda eliten och MSM har dikterat.

Min fråga är istället hur ska oönskad valinformation i hela fridens namn kunna förhindras av det genompolitiserade SVT??  Vars själva image är att uppfostra tittarna i rätt röd-grön ideologi, med alla till buds existerande fulvapen.

4 kommentarer:

  1. Nästa Agenda kan dom bjuda in en riktig expert på desinformation. Kyrkoherde emeritus och professor emeritus Alexander Radler som var Stasis superspion från 1965 till dess att DDR upphörde 1989. Han var Antje Ackelens handledare i Lund när hon doktorerade, men hon vägrar uttala sig om hennes samröre med Alexander R. Han sitter numera och trycker i kyrkoherdebostaden i Burträsk (där han var kyrkoherde innan han fick sparken), nu är hans fru Bettina kyrkoherde. Hans akt är på 5300 sidor, han arbetade i Sverige nästan hela tiden när han var spion. Stasi hade 600000 agenter, varav ca 100000 var heltidsanställda. Alexander R sa i en intervju att Stasi var expert på just desinformation. Stasi var en av världens effektivaste underrättelseorganisationer. Sverige hade ett nära samarbete med DDR. Inte så konstigt då att Stasis arkiv rörande Sverige är hemligstämplat.

    SvaraRadera
  2. När kommer de att bjuda in Tino sanandaji och prata om invandringens kostnader och vad det innebär för samhället. ALDRIG, för då kommer hela deras förljugna värld att rasa samman.
    SD 2018

    SvaraRadera
  3. Creepy personer på bild,
    representerar SVT.
    SD i våra hjärtan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Järngänget(SVT) på bilden??

      Radera