tisdag 23 januari 2018

Tankar efter hundpromenaden.

Hundarna och jag träffade på en pojke i 11-12-års åldern med sin lilla ettåriga hundflicka i snön ikväll. Vi stannade så hundarna fick hälsa, vi pratades vid en stund och skojade lite innan vi skildes med ett glatt hej och en vinkning. 

När jag kommit en bit bort vände sig pojken om och ropade: - "Ha en fortsatt trevlig kväll!" Jag fick lyckosnörp! Tänk att det finns såna barn fortfarande, så härligt! 

-"Tack desamma!"

Sen fick jag akut andnöd när jag tänkte på vad fem maskerade män med kniv skulle kunna göra med hans unga tilltro, hans öppenhet och hans tillit till människor och framtiden. Och allt jag ville var att beskydda honom för evigt, följa efter honom varenda gång han går utanför dörren och bara se till att ingenting någonsin får hända honom. Med en stor, stor hammare i fickan. 

Och jag hatar Stefan Löfvén för dödsskräcken han tvingar oss och våra barn att leva i.

expressen:


"Totalt sker fem rån eller rånförsök utomhus mellan Nacka IP och Nacka Forum den 8 december. Offren är mellan 12 och 15 år. Några hotas med kniv. De blir av med mobiltelefoner, jackor och kontanter."

6 kommentarer:

  1. Känner också ett stort avsky även hat till Stefan Löfvén för det inferno han skapat åt oss.
    Mina barn och barnbarn förbereder sig att lämna landet.
    NN

    SvaraRadera
  2. Barnlöse och extremt oempatiske "steffe" är ingift, ända in under lakanen, med muslimska brödraskapets Nordiska gren, "tro och solidaritet" (f.d. broderskapsrörelsen) genom sin egen ultraextrema sekterist, hustrun ulla, som nedstigit från tro&solidaritet för att frälsa en simpel svetsare från all återstående solidaritet med Svenskarna: kulturarvet, fosterlandskärleken, sammanhållningen, ärligheten och tryggheten, allt omstöps enligt plan.

    De som fortfarande tror att Socialdemokraterna (eller låtsasoppositionen) kämpar för gamla ideal är hopplöst politiskt akterseglade;
    nu gäller folklig splittring, nedmontering av en f.d. väl fungerande samhällsstruktur, våldsamma konflikter, indoktrinering, censurering, åsiktsförtryck, justitiemord, ekonomisk omfördelning, befolkningsutbyte, skräckspridning, islamisering och terror!:
    https://ledarsidorna.se/2017/02/statsministern-och-det-muslimska-brodraskapet/

    Du skriver så bra, Carina!
    Du behövs nu mer än någonsin,
    ….ska bli underbart att följa Dig under valrörelsen :-)

    //SvExit

    SvaraRadera
  3. Och bakom allt med piskan i hand finns bankmaffian, med den privatägda Riksbanken främst, som alltid dyker upp där det finns en extra krona/dollar/mark/franc att lägga på sin redan stora hög.

    SvaraRadera
  4. Väl bekomme för den lyckosnörpen!Ja, det finns sådana barn och det är underbart. Det är för dem vi kämpar.

    Angela

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gäller bara att få deras föräldrar att fatta läget.

      Radera