lördag 5 augusti 2017

Om detta måste du prata statsminister Löfvén. NU!

Rutten arbetsmiljö i statsministerns högt älskade mångkultur. Vad hände med ledare, chefer med personalansvar, och skyddsombud? 

--Sent på kvällen får sjuksköterskan Carina ett samtal från iva. De kommer inom kort att lämna över en ung kriminell patient som nyligen blivit skjuten med flera skott i buken. Carina har vårdat skottskadade förr. Ändå känner hon hur någonting i magen slår knut på sig själv."– Det är den allra värsta patientgruppen. Missbrukare som blir aggressiva eller våldsamma kan vi lugna med läkemedel. Med de unga kriminella, deras anhöriga och vänner vet man aldrig vad som kan hända. De är nyckfulla, fullständigt respektlösa och väldigt, väldigt hotfulla. Att de kallar en hora eller jävla fitta är ingenting mot vad de annars kan vräka ur sig. Det är så vidrigt att jag inte ens själv kan uttrycka det." 

Jag har en uppmaning till all vårdpersonal som råkar ut för dessa skoningslösa as, så fort någon hotar och kallar dig för hora, säg: Jag ska gå och hämta förstärkning. Gå ut, packa ner dina kläder, säg upp dig i samma stund, ring polisen om eskort, och sök sen jobb på en vårdcentral. 

Ingen får ta emot denna fruktansvärda förnedring och press. DET RÄCKER NU. Stå upp, enade, bara gå.

2 kommentarer:

 1. "Endast Vårdförbundeta medlemmar får kommentera.." i länken.
  DÅ min kommentar:
  Svenska folket har i hyggligt demokratisk ordning besämt att era arbetsförhållanden ska var så som det beskrivs.
  Tänk på det 2018.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur ska dom kunna hålla så mycket elände i huvet inför valet? Dom som tycker Stefan Löfvén hanterade transporthaveriet bra, och gav honom ökat förtroende.

   Radera