lördag 5 augusti 2017

Nåt för polisbefäl Kristoffer Samsing att sätta tänderna i.


Joakim Lamotte:


-VAR VAR ALLA FEMINISTER INNAN ANDERS BORG FICK SNEFYLLA?
Självklart var Anders Borgs beteende helt oacceptabelt och det är bra att det nu blir en debatt om sexuella trakasserier. Men det är något som gnager mig när jag i sociala medier bombarderas av inlägg skrivna av Sveriges samlade feministelit.

Det går inte att låta bli att undra var alla upprörda röster är när andra kvinnor råkar illa ut. Alla dessa utsatta kvinnor som jag på grund av mitt val av jobb numera ofta kommer i kontakt med.

Varje vecka sitter jag och läser förundersökningar och utdrag från rättegångar där kvinnor blivit utsatta för brutala gruppvåldtäkter, överfallsvåldtäkter, och andra typer av övergrepp. Den senaste handlade om två killar, i Vårby utanför Stockholm, som våldtog en 16-årig tjej medan de hotade att misshandla henne med ett järnrör.
"Gråt inte! Var tyst innan jag ger dig den här i skallen! Fucking järnrör", skrek en av dem för att flickan skulle sluta gråta under våldtäkten. Straffet för killarna blev åtta och tio månaders sluten ungdomsvård. Vilket jäkla skämt!

När jag läser den här typen av domar undrar jag alltid varför Sveriges feminister inte ställer sig på barrikaderna och skriker sig hesa? Var är alla upprörda inlägg i sociala medier när småflickor utsätts för de mest brutala övergrepp vi kan tänka oss?
En nioårig flicka utsattes för våldtäksförsök i Örebro för några veckor sedan. I Östersund har flera kvinnor blivit gruppvåldtagna den senaste tiden utan att gärningsmännen har gripits. I tisdags fick en kvinna halsen avskuren på öppen gata, mitt på dagen, i Suruhammar.

Varför står inte folk på gatorna och demonstrerar mot att otryggheten för kvinnor ökat dramatiskt i Sverige de senaste åren? Det övergår mitt förstånd.

Sådant funderar jag på när jag sitter där och läser domar och förundersökningar tills jag inte står ut längre. Ibland kan jag inte sova på nätterna på grund av all skit jag får reda på. Därför sticker det något i ögonen när Sveriges samlade feministkår blir som kalvar på grönbete först när Anders Borg beter sig illa på en spritfest i Stockholms skärgård. Det handlar inte om att jag vill förminska det han har gjort, utan mer om en stilla önskan att det vore trevligt med lite engagemang även vid andra tillfällen.

Vid närmare eftertanke är det faktiskt en stor jäkla skam att vissa debattörer håller tyst om vad som händer i Sverige tills en före detta finansminister får snefylla.

6 kommentarer:

 1. Jag är övertygad om att Joakim Lamotte medvetet tassar som katt kring het gröt (Fb släpar sig nu ytterligare ett steg närmare avgrunden med utökad censur).
  Hatsvansen med rosa fittmössor letar febrilt efter den promillen klantiga, vita medelålders män som kan dra uppmärksamheten från deras rasifierade, importerade snuttenallars dominerande kriminalitet, sexbrott, våld och trakasserier, när nu sommarens festivaler och utomhus (grupp-) våldtäkter snart ska summeras.

  Nu dyker anders borg upp som en räddande ängel, adrenalinet och östrogenet sprutar, äntligen!

  Tycker Ditt inlägg från Patrik Engellau nedan (unga kvinnor),
  https://soldatmamma.blogspot.se/2017/08/de-ungas-blinda-flack-blir-sveriges-dod.html
  ….passar utmärkt som efterrätt till Lamottes underfundiga frågeställning här, många batikhäxor borde rannsaka sig själva innan det är försent.

  Men det är säkert alltför mycket begärt att F!-fascisterna ska vakna upp och inse sin egen brist på logik och objektivitet, de är lika berusade av politiskt spetsat östrogen och blåsvarta primala toyboys, som anders borg var av nubbar och veckans pervoinspiration på ”AfterPride-party”.

  Den stora skillnaden är att anders borg så småningom flyter upp till ytan, medan fittmössorna obönhörligen sjunker allt djupare i sin kulturmarxistiska kvicksand, och drar samtidigt många med sig mot botten.

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min längtan efter sans, balans, nyans och bildning är omåttlig. Till att börja med skulle jag kunna nöja mig med lite hederligt gammalt sunt bondförnuft.

   Radera
  2. .... Ocv helst död åt extremvänsterns rabiatfeminism, som inte har nånting med feminism att göra.

   Radera
 2. DET FINNS INGA FEMINISTER!!!!!!
  Det finns fega eller modiga människor!
  De som kallar sig feminister,
  leker följa John.
  Tackar vet ja´de som vågar ha en egen åsikt,å står för den!!
  Jönssons katt...

  SvaraRadera
 3. Jag läste Flashback-tråden om dessa unga våldsverkare. För ett ögonblick trodde jag att jag funnit undantaget som bekräftar regeln. Dessa två knappt byxmyndiga har nämligen (sort of) svenska efternamn. Bor hemma hos de ensamstående morsorna i Stockholms södra förorter. Till dessa att någon lade ut bilder på dem. De har inget större behov av Brun-utan-sol. Deras fäder har ursprung på sydligare breddgrader.

  Detta innebär att jag får modifiera något min verklighetsuppfattning. Jag trodde tidigare att kulturen man växte upp under hade totalt inflytande på vilken person man blev. Antingen är detta inte korrekt eller så har vi redan en utbredd MENAitisk kultur i stora delar av ytterområdena. Det är illa vilket som men det senare går att ändra på genom kraftfulla åtgärder såsom repatriering.

  SvaraRadera