lördag 5 augusti 2017

Har Anders Borg tagit sig en bamseåterställare?

Och kaxat till sig igen. Eller har han bara satt på sig en clownnäsa när han sväljer medias sockrade bete - värsta losegamet.

HAN är BESVIKEN och ifrågasätter AKB:s OMDÖME....?!? Vicken tomte.

Anders Borg i aftonbladet: -"Anna Kinberg Batra väljer att kommentera mediarykten baserade på hörsägen och kalla dessa för ’anklagelser’. Jag känner mig djupt besviken.”
”Jag kan inte förstå hur en tidigare kollega och nära vän kan välja att göra politiska poänger på basis av rykten. Anna Kinberg Batras omdöme har ofta ifrågasatts, jag kan känna allt större förståelse för det ifrågasättandet”. 

Borgs feta räkmacka har surnat. 


10 kommentarer:

 1. AKB kan inte/har inte förmågan att göra uttalanden som stärker Nya Moderaterna eller henne själv. Allt hon rör vid ruttnar.
  Gäller Löfven och sossarna också.
  Det behövs ett De gamla Moderaterna och Gamla Sossarna som tillsammans slår näven i bordet och åter stänger gränsen igen. Sverige är överfullt.
  Det bör finnas några sådana i respektive parti.
  Sen undrar jag också hur man kan släppa in folk utan id, men att de sedan inte kan skicka tillbaka folk för att de har inga id... Problemet ligger ju helt klart i det första steget.
  Har du inget id, du kommer inte in i landet! Strunta i de som säger att id-kontroller är rasistisk! Sorry, men det finns inte så många blekfeta grisskära människor i afrika. De som finns jagas dessutom nu av ursprungsbefolkning som kommer i slutänden sabba länderna eftersom de har noll koll på hur man sköter ett jordbruk och gör ett land levande och välmående. De kommer att svälta ihjäl sig själva.
  Anna2

  SvaraRadera
 2. Att han snedtände under en skärgårdsfylla betyder inte att AKB har något omdöme. Förra året i Almedalen, den 9 juli 2016, visade AKB upp en bild med hundskit när hon ombads kommentera vad hon tyckte om dåvarande presidentkandidaten Donald Trump - det säger väl allt om AKB!

  Det vore nog för övrigt bra om Löfvén, Borg, Schyman, Johansson, Anderssonskan och andra svenska politiker tog efter presidenterna i Ryssland och USA när det gäller alkohol - både Putin och Trump är nykterister, de röker inte och använder inte narkotika.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så man önskar att AKB blev regeringschef. Om så vore, gud förbude, kommer vi tillbaka till Palmes dagar då han gick armkrok med någon Nordvietnamsk höjdare.
   Kanske nöjer sig Trump att gratulera AKB med en tom latrintunna som hon själv får fylla.
   Mässkalle

   Radera
  2. Tänk vad lite vi vet. Citat från en kommentar på en annan blogg;
   "Söndag 6 aug 13:06
   Anders Borg vill få oss att tro, att han hade druckit för mycket sprit och därefter hoppat runt och tagit folk mellan benen, visat sin stolthet och stressat kvinnor. Om man dricker för mycket blir man trött och somnar in. Alkohol är ett depressivt verkande medel. Nej, här behövs bättre grejer för att man ska bli så glad som ex-finansministern var. Låt mig gissa: vad sägs om kokain?"

   Radera
 3. Visst har borg, som offentlig person, betett sig som ett svin och varit ful i mun på fyllan.
  Pudlat och fått på tafsen, avgått från Kinnevik och polisanmälts.
  Bilderberg drar öronen åt sig, borg har tjänat ut sitt syfte, räkmackan har surnat,;-)
  Tomas Tobe m.fl. åker med till stupstocken av bara farten.

  Men…… OM vi nu inte hade haft en helt opartisk, objektiv press i Sverige ;-) ???,
  ….så skulle man kunna misstänka att msm försöker dränka utredningen om löfvens korruption och delaktighet i brott mot rikets säkerhet, bakom en oproportionerligt intensiv hatkampanj, för att rikta bort strålkastarna från de egna talrika socialistiska tillkortakommandena i närtid:

  Ex. sextrakasserierna på Karlskronafestivalen, 4 våldtäkter och elva sexuella ofredanden på Emmabodafestivalen, domen efter järnrörsvåldtäkten i Vårberg på en 16-åring, blattekriget under 127-festivalen i Skärholmen och inbördeskriget i Hörby, regeringens eget fjolliga tält på pervo-”festivalen”, 20-åring skjuten med 3 skott i Sthlm, Ensamkommandebluffens sista skälvande put, 850 miljoner $ försvunna efter oblabahama, befolkningsutbytet av europeer som pågår i hemlighet från Sicilien m.m., m.m.
  Vem hinner bry sig när någon får fylldille på en ö i skärgården?

  Själv uppfattar jag det som rättsövergrepp av Norrmalmspolisens stationsbefäl Kristoffer Samsing att själv anmäla efter att ha blivit påverkad av skvallermedia.
  Är han konsekvent, ger han alla samma behandling, eller är han bara ute efter en stund i rampljuset?
  Blev han lovad löneförhöjning av den politiska ledningen för att blidka m(s)m?

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut är en farlig dryck.
   orsakar livlig dans med ryck.
   Nästa dag livet inte detsamma,
   när löpet bekräftar det sanna.
   Dansen som skulle förgylla,
   blev till ånger och Borgfylla
   Signerat Mässkalle som aldrig blivit poet.
   För övigt har du SvExit mycket rätt i dina tankar.

   Radera
  2. Tack för strålande kommentarer ;-)

   Radera
 4. Nu är nog Borg körd för all framtid. Vem kan lita på någon som blir så asberusad att han börjar tafsa på andra gäster? Usch man mår illa, alla var fulla enligt Dominika P. Bra att han blev polisanmäld eftersom barn också deltog i festen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det bra att han blev polisanmäld, men inte av polisbefälet. Yrkesmannen Peter Springare är bättre på att utveckla mitt resonemang:
   https://nyheteridag.se/polisanmalan-mot-anders-borg-ett-rattsovergrepp/

   I dagsläget verkar händelseförloppet vara ytterst diffust, och baserat på tredjehandsuppgifter.
   En polisutredning skulle definitivt hjälpa till att klargöra om någon känt sig kränkt, eller om barnen kanske redan sov, klockan var efter 23.
   Utredningen får visa om någon kränkt har möjlighet att få upprättelse, eller om det rentav var en okynnesanmälan och borg får upprättelse, tiden får utvisa!

   //SvExit

   Radera
 5. Som vit man och med råge passerat medelåldern, uppfostrad av en moder, känner jag inte igen mig eller mina "gamla" kamrater i GPs artikel om Anders Borgs. Visst hade vi skoj och försökte, men blev det förmycket eller förtidigt fick vi unga män (för det var vi enligt kyrkoböckerna) betala priset antingen med finkan eller "gift dig".
  Utan att på något sätt förringa Borgfyllan, om det nu var alkohol, stormar feministerna mot alla vita män. Det var Anders som gjorde det. Inte jag och mina kompisar! Anders pride har rasat och hans loss off face är är värre än Monas och Marias för de är kvinnor. Det är ok att kvinnor punktmarkerar Anders och andra svin oavsett etnicitet. Ordet är fritt men rör inte vår manlighet ��
  Mässkalle
  http://www.gp.se/nyheter/borgs-m%C3%A5ttstock-b%C3%B6r-g%C3%A4lla-alla-1.4504417

  SvaraRadera