söndag 13 augusti 2017

Danmark tar ett beslutsamt jättekliv för att rädda sin kultur och sitt folk. Gogogo, Danmark!


Mette Frederiksen, socialdemokat i Danmark ,i brutal uppgörelse för sitt land.-"Jag måste vara årlig och säga att det är i grunden ingen god idé med muslimska friskolor. När man är barn i Danmark är det otroligt viktigt att man växer upp i den danska kulturen och den danska vardagen. Hur man än vrider och vänder på det så är en friskola som tar sin utgångspunkt ur islam, inte en majoritetskultur i Danmark."

Mette Fredriksson fortsätter: »Vi har massor med exempel som BT har varit drivande i att avslöja, t ex rektorer och lärare som sponsrar terrororganisationer. Jag är inte heller nån anhängare till avsaknaden av jämställdhet i skolorna, och deras mycket hatiska ord om vår judiska minoritet, Det bara understryker förekomsten av oönskade parallellsamhällen«Men i Sverige går vi under.

“Statsrådet Gustav Fridolin var på Medborgarplatsen för att demonstrera mot regeringens förda politik. Det är historisk nivå av smaklöshet.”
TWITTER.COM

3 kommentarer:

 1. https://mobile.twitter.com/daccraft/status/896686533511610368/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fpetterssonsblogg.se%2F2017%2F08%2F13%2Fsverige-en-sopstation-valkomna-framtiden-ar-har%2F

  SvaraRadera
 2. I Sverige fortsätter eftergifterna. Generösa bidrag till bönhusen o religiösa friskolor m.m.
  Om vi fick veta alla kostnader skulle vi nog få dåndimpen. Alla barn ska växa upp i en sund miljö fri från hjärntvätt och som fria medborgare. Man ska inte tillåta något avvikande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir mer och mer övertygad om att dettta är planerat. Att våra styrande VET vad de gör, för ingen, inte ens en politiker, kan väl vara så korkad att man inte inser konsekvenserna av sitt agerande?
   Inkl sitt hycklande.
   Fast det kanske finns undantag?
   http://blogg.vk.se/maria-kristoffersson-vilhelmina/2017/07/01/sanningar-som-ar-bra-tt-ha-koll-pa/#respond

   Radera